Για το πριμ του λαδιού (2)

Παρακάτω στη φωτοτυπία θα δείτε αναλυτικά τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για το πριμ του λαδιού. Για τον πολύ κόσμο τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι όσα σημειώνονται με βελάκι. Τα υπόλοιπα αφορούν ειδικές περιπτώσεις.

Επειδή τα δικαιολογητικά όταν παραληφθούν θα σκαναριστούν πρέπει να είναι πολύ καθαρά. Για το λόγο αυτό ο υπέυθυνος προτείνει να μην σταλούν τα δικαιολογητικά (από όσους μένουν εκτός νησιού) με φαξ γιατί συνήθως βγαίνουν μαυρισμένα αλλά είτε να σταλούν ταχυδρομικά είτε σκαναρισμένα με mail. Το πρόσωπο στο οποίο θα σταλούν για να τα καταθέσει θα πρέπει να έχει εξουσιοδότηση του δικαιούχου (επειδή πέρσι δημιουργήθηκε πρόβλημα) Η προθεσμία είναι μέχρι 15 Ιουνίου. Όταν τα κτήματα στο Ε9 είναι στο όνομα άλλο του ενός και άλλο του άλλου συζύγου και αίτηση υποβάλει μόνο ο ένας χρειάζεται μια υπεύθυνη δήλωση (συμπληρώνεται και επι τόπου)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.