“Απαγορεύεται”!!!

Η δύναμη του ρεαλισμού. Όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα στο γεφύρι της εισόδου του χωριού οι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι πρέπει να απαγορευτεί η δίοδος. Ότι το γεφύρι πρέπει να κλείσει. Πολλοί -και ανάμεσά τους και μεις- είπαμε ότι θα πρέπει να κλείσει το μισό και από το άλλο να γίνεται άνετα η κυκλοφορία των μικρών οχημάτων αφενός επειδή δεν υπάρχει βλάβη στην επάνω (ανατολική) πλευρά του και αφετέρου επειδή η ολοσχερής απαγόρευση της κυκλοφορίας δημιουργεί σημαντική δυσκολία στους κατοίκους.

Κανείς δεν καταδέχτηκε να ακούσει τη ρεαλιστική πρόταση. Αφού οι κορδέλες και οι κώνοι και οι κάδοι των σκουπιδιών που διαδοχικά χρησιμοποιήθηκαν για την υλοποίηση της απαγόρευσης αποδείχτηκαν ανεπαρκή μπήκαν τα “μεγάλα μέσα” και έριξαν από ένα σωρό μπάζων (μπάζα να θέλεις στο χωριό) στις δυο άκρες του.

Η λογική όμως δεν τιθασεύεται με μπάζα και γι αυτό σήμερα η δίοδος από το γεφύρι έστω και δύσκολα γίνεται αφού οι σωροί των μπάζων σχεδόν ισοπεδόθηκαν. Έτσι όμως, όπως φαίνεται και στην εικόνα, το όχημα περνά πάνω από την “λαβωμένη” πλευρά του γεφυριού! Τώρα πράγματι υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει περισσότερο η τρύπα (που έχει καλυφθεί με χώματα) και να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων χρειάζεται λογική και ρεαλιστική προσέγγιση. Με τους απαγορευτικούς αφορισμούς δεν γίνεται τίποτα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο “Απαγορεύεται”!!!

  1. Ο/Η Γεωργακας παναγιωτης λέει:

    Καλλιτερα να δοθει ενα χρονοδιαγραμμα επισκευης απο τους αρμοδιους τοπικους κ αλλους υπευθηνους ,παρα να πεφτει χωμα σαν οδοφραγμα

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Έεεε πως αλλιώς θα είχαμε πίστα κρος ???

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Προσεχώς βατηρας καταδύσεων!!

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.