Καταθέστε προτάσεις

Ο Σύλλογος της Αθήνας ζητά τις προτάσεις μας.

Επειδή ο Σύλλογος είστε εσείς!Οι απόψεις σας και οι προτάσεις σας είναι σημαντικές και μπορούν να βοθήσουν!Βοηθήστε στην έρευνα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας!
https://www.vrissa.gr/index.php/poll1/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

7 απαντήσεις στο Καταθέστε προτάσεις

  1. Ο/Η Έτσι στο άγνωστο λέει:

    Καλά είναι και το πιο σωστό να γίνονται επώνυμες προτάσεις, αλλά ο καθένας έχει την δικιά του αντίληψη και κρίση που γίνεται μερικές φορές κακός για τα κακώς κείμενα. Συνεπώς δεν περιμένω την πρέπουσα εξωτερίκευση, διότι στην ομελέτα χρειάζεται να σπάσεις αυγά.

  2. Ο/Η Αθανασίου Γιώργος λέει:

    Ο καθένας έχει την δική του άποψη και κάθε άποψη είναι σεβαστή. Αν κάποιος για να καταθέσει την γνώμη του χρειάζεται την ανωνυμία, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος κάνει τη συγκεκριμένη έρευνα για να κατατεθούν προτάσεις επωφελείς τόσο για τη βελτίωσή του όσο και για το χωριό μας. Στο πλαίσιο αυτό κάθε καλοπροαίρετη κριτική είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και ευπρόσδεκτη. Άλλωστε, δεν θα δημοσιευτούν πουθενά τα ονόματα όσων συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη έρευνα. Η χρήση ονόματος γίνεται καθαρά λόγους διαφάνειας και διαχείρισης.

    • Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

      Το ανώνυμος μπορώ να το εκλάβω ως ψευδώνυμο . Άλλωστε με ψευδώνυμο διέπρεψαν στον τομέα τους πχ Καραγάτσης (Δ.Ροδόπουλος) , Λουντέμης (Δ.Βαλασιάδης) και τόσοι άλλοι μεταξύ αυτών και δημοσιογράφοι.
      Ο αποκλεισμός του ‘άνώνυμου΄ από τη δημοσιοποίηση της σκέψης του θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως λογοκρισία από τον ίδιον .
      Πρόταση να δημοσιοποιείται η ηλεκτρονική δ/νση εάν αυτό δεν αντίκειται στο νομικό πλαίσιο που διέπει τα σχετικά
      Η ιστοσελίδα είναι δική σας πάρτε μια απόφαση ανεξάρτητα από τα λεγόμενα ΄εξωτερικά ‘ και σαν δημόσιο πρόσωπο πάρτε και το ρίσκο σας
      ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Παρακαλώ δώστε την δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης , υποβολής με έλεγχο , αφού υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να πουν γραπτώς την γνώμη τους αλλά οι χρόνοι μας είναι περιορισμένοι .
    Δεν είναι εύκολο να το ξεκινήσουμε και να το τελειώσουμε με μιας …
    Ευχαριστώ

  4. Ο/Η Γεωργή Κατερίνα λέει:

    Οι απόψεις διίστανται σε αυτό το θέμα. Μου αρέσει να γράφω επώνυμα και να υποστηρίζω την άποψή μου. Μερικές φορές όμως έχω διστάσει να τα πω έξω από τα δόντια γιατί πράξεις και λόγια που με έχουν ενοχλήσει ή με ενοχλούν προέρχονται από χωριανούς μου ή από ανθρώπος που κάποτε τους είχα σε εκτίμηση ή ακόμα ήταν και φίλοι μου. Η ανωνυμία πάλι είναι κακή γιατί μπορεί να ειπωθούν ατεκμηρίωτα πράγματα που καλύπτονται πίσω της και εγώ η ίδια έχω δεχτεί κακόβουλη επίθεση από ανώνυμους συντοπίτες μου. Πάντως η κριτική πρέπει να ξέρετε ότι θα είναι μειωμένη με αυτόν τον τρόπο γιατί πολλοί μολονότι έχουν κάτι να πουν θα διστάσουν να μιλήσουν. Γιατί και αυτοί που θα δεχτούν κριτική πρέπει να είναι έτοιμοι να την αντιμετωπίσουν σωστά πράγμα που δυστυχώς αποδεικνύεται πολύ δύσκολο.

  5. Ο/Η Αθανασιου Γιωργος λέει:

    Καλημέρα σας.Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε άμεσα!Σας ευχαριστούμε για την παρατήρησή σας. Για καλύτερο συντονισμό και εξυπηρέτηση μπορείτε να στέλνετε τις προτάσεις,συμβουλές και παρατηρήσεις σας στο email του συλλόγου info@vrissa.gr.

  6. Ο/Η Αθανασιου Γιωργος λέει:

    Δυστυχώς η δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης δεν υπάρχει. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να το στέλνετε ερώτηση ερώτηση όταν έχετε χρόνο και στο τέλος εμείς θα κάνουμε την ολοκλήρωσή του.Αρκεί να βάζετε το ίδιο όνομα ώστε να ξέρουμε ότι είστε εσείς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.