Ο Σύλλογος της Αθήνας για την ιστοσελίδα του

Με χαρά ανακοινώνουμε στα μέλη και φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας την δημιουργία και λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας του www.vrissa.gr την επίσημη ομάδα στο facebook: Πολιτστικός Σύλλογος Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας καθώς και το δικό του κανάλι στο youtube: Πολιτιστικός Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας. 
Στόχος μας η άμεση ενημέρωση και επικοινωνία με τους Βρισαγώτες και φίλους του Συλλόγου σε μια προσπάθεια να συνδέσουμε το παρελθόν με το παρών. 
Μέσα από την ιστοσελίδα μας ξεκινά ένα μεγάλο έργο, αυτό της ψηφιοποίησης του περιοδικού μας « αντίλαλος της ΒΡΙΣΑΣ», ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα να διαβάσουν ηλεκτρονικά αλλά και να αποθηκεύσουν όλα τα τεύχη, από την αρχή της έκδοσης του περιοδικού. Έτσι, δημιουργούμε την νέα ψηφιακή μας βιβλιοθήκη, που ευελπιστούμε ότι θα εμπλουτίζεται συνεχώς με «νέα» τεύχη.Ξεκινάμε επίσης τη συλλογή φωτογραφικού υλικού και βίντεο για τη Βρίσα, τα Βατερά και την ευρύτερη περιοχή. Μπορεί ο σεισμός να κατέστρεψε ένα μεγάλος μέρος του χωριού μας, αλλά εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τη μνήμη του, όχι μόνο ως ένα ταξίδι στον χρόνο για τους μεγαλύτερους, αλλά και για να  γνωρίσουν οι νεότεροι ένα μέρος της παράδοσής μας, με όσα θετικά αυτό συνεπάγεται. Τέλος μέσα από την ιστοσελίδα δημιουργήσαμε ένα ερωτηματολόγιο( ΝΈΑ -ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΡΕΥΝΑ) ώστε οι ίδιοι Βρισαγώτες και τα μέλη του Συλλόγου να δώσουν τις δικές τους προτάσεις αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν άμεση σχέση με την Βρίσα, τα Βατερά και το Σύλλογο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.