Τουρνουά σκακιού

Για το τουρνουά σκακιού που διοργανώνει και φέτος η Βιβλιοθήκη Βρίσας ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στον όμιλο της Βρίσας του επιπέδου Δημοτικού σχολείου.

Συμμετείχαν 16 παιδιά από τις 4 μεγαλύτερες τάξεις.

Πρώτος νικητής αναδείχτηκε ο μαθητής της ΣΤ΄τάξης Αντριγιάν Ντότσι ο οποίος θα πάρει ως έπαθλο (σύμφωνα με την προκήρυξη) ένα τάμπλετ. Δεύτερος αναναδείχτηκε ο Κώστας Τριαναταφύλλου, μαθητής της Δ΄ τάξης, ο οποίος θα πάρει ένα σύστημα ακουστικών headset Οι δύο πρώτοι νικητές θα συνεχίσουν τους αγώνες τους σε δυο κατευθύνσεις. Θα αγωνιστούν με τους δυο πρώτους νικητές της ίδιας κατηγορίας του ομίλου Πολιχνίτου για την κατανομή των μεταλλίων και θα συνεχίσουν τους αγώνες στην επόμενη κατηγορία των μαθητών Γυμνασίου Λυκείου. Τις υπόλοιπες θέσεις της τετράδας κατέλαβαν οι μαθητές Τσεκρέζι Δημήτρης (Ε΄ τάξη) και Τρούνγκου Παναγιώτης (ΣΤ΄ τάξη).

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο πνευματικό αυτό άθλημα και ιδιαίτερα στους νικητές στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Θερμές ευχαριστίες στους εκαπιδευτικούς του Δημ.οτικού σχολείου του χωριού μας για τη βοήθειά τους στη διεξαγωγή των αγώνων

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Τουρνουά σκακιού

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπράβο στα παιδιά και σε σας.
    Ήθελα να ήξερα που χώθηκαν όλοι αυτοί που πρίν μέρες έσκιζαν τα ρούχα τους γιατί Λέσβιος Βουλευτής είπε ότι τα σχολεία μας – στην Ελληνική επαρχία -υπάρχουνε γιατί σε αυτά φοιτούν αλλοδαποί μαθητές

  2. Ο/Η Γεωργή Κατερίνα λέει:

    Μπράβο σε όλα τα παιδια που για μένα είναι όλα δικά μας παιδιά. Μόνο που το μπράβο στα παιδιά που οι γονείς τους μη γνωρίζοντας ίσως καλά την ελληνική γλώσσα δεν μπορούν να τα βοηθήσουν τόσο πολύ, διπλά μπραβο. Και στους δασκάλους τους που στέκονται πάντα δίπλα τους και δεν κάνουν διακρίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.