Δωρεάν σίτιση απόρων

Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου εκδόθηκε γίνονται γνωστά τα παρακάτω:


Προσκαλούμε όσους από τους κατοίκους τόπου μας είναι άποροι και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Δωρεάν Συσσίτιο Απόρων, να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους Διεύθυνση του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, Αγίας Ειρήνης 10, (Διευθύντρια: Κουρουβακάλη Αθηνά)  από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 έως και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 


Το πρόγραμμα «Σίτιση Απόρων Δημοτών Δήμου Λέσβου», εφαρμόζεται με δαπάνες του Οργανισμού της τάξης των 207.119,25 € για το 2019. Ωφελούμενοι μπορούν να  είναι όσοι έχουν πολύ χαμηλά εισοδήματα: Μεμονωμένο άτομο με ετήσιο δηλωμένο εισόδημα έως 3.000 ευρώ. Ζευγάρι με ετήσιο δηλωμένο εισόδημα έως 4.500 ευρώ. Τα εισοδηματικά κριτήρια προσαυξάνονται κατά 900 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος το οποίο αναγράφεται στο εκκαθαριστικό.


Τα δικαιολογητικά τα οποία προσκομίζονται είναι: εκκαθαριστικό τρέχοντος έτους, δήλωση ΕΝΦΙΑ, ταυτότητα, πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτα ανεργίας & πιστοποιητικό αναπηρίας(τα δύο τελευταία αν υπάρχουν).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.