Θεατρική παράσταση με …βρισαγώτη ηθοποιό!

Στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου τη Τρίτη 22 Ιανουαρίου, η θεατρική ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ παρουσίασε την παράσταση «Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες», η οποία παίζεται παράλληλα για 4η συνεχή χρονιά στο θέατρο Τρένο στο Ρουφ της Αθήνας. Η φιλία, ο σεβασμός της διαφορετικότητας και η αξία της συνεργασίας είναι θέματα που θίγονται σε αυτό το έργο.

Την παράσταση αυτή παρακολούθησαν και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου του χωριού μας μαζί με τα αντίστοιχα του Πολιχνίτου.

Η έκπληξη παιδιών και εκπαιδευτικών ήταν μεγάλη όταν ένας απ’ τους πρωταγωνιστές του έργου είπε, με καμάρι, ότι είναι Βρισαγώτης. Και συστήθηκε: εγγονός του Δημήτρη Καραμάνου (Τσάκωνα) και γιος της μικρής κόρης του Ειρήνης. Δημήτρης Δημητρακόπουλος.

Συγχαρητήρια Δημήτρη και να μας ξανάρθεις επαγγελματικά!

Ο πρώτος αριστερά είναι ο Δημήτρης
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Θεατρική παράσταση με …βρισαγώτη ηθοποιό!

  1. Ο/Η Μενια Κακαρά εγγονή Τάκη Τσάκωνα λέει:

    Γεια σου ξάδερφε.Μας εχεις κάνεις όλους υπερήφανους.Πολυταλαντος.Ξεκινησες ερασιτεχνικά και έφτασες να παίζεις με τις καλύτερες θεατρικές ομάδες!Αν σε βλέπει ο παππούς μας από εκεί ψηλα σίγουρα θα δακρυσε!

  2. Ο/Η Ένας της γενιάς σας λέει:

    Έχει κάνει γενικότερα περιφανή τη γενιά μας και ας μη ζεί ο παππούς σας να τον δει!Εδώ στο τόπο μας γαλουχουνται ταλέντα τα οποία είναι αρκετά υπολοιψημα!έτσι είναι και ο Δημήτρης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.