Ενημέρωση από τη Μυρσίνη Μαργέτα

Η Μυρσίνη μας έστειλε το παρακάτω κείμενο από το lesvosnews.gr και την εικόνα από το προφίλ στο fb της Διευθύντριας του Κ.Υ. Πολιχνίτου

ΣΟΣ εκπέμπει το ΚΥ Πολιχνίτου αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr ενημέρωσε το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης ότι από το Δεκέμβριο δεν θα έχει κανέναν οδηγό για τα ασθενοφόρα του από τους τρεις που είχε διάθεσή του με αποτέλεσμα να τίθενται σε κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους πολλοί κάτοικοι της ευρύτερης αυτής περιοχής.

Ο ένας από τους τρεις οδηγούς έγινε αποθηκάριος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ο άλλος πήρε μετάταξη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο τρίτος παίρνει ένα μήνα αναρρωτική άδεια !!!

Αναρωτιόμαστε ποιοι καρεκλοκένταυροι παίρνουν και υπογράφουν αυτές τις αποφάσεις, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

15 απαντήσεις στο Ενημέρωση από τη Μυρσίνη Μαργέτα

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΕΣ .
    ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ .
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

  2. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Το καταλάθος σχόλιο μου στην ανάρτηση για το γιατρό νομίζω καλύπτει.

  3. Ο/Η ΑΛΙΕΥΣ λέει:

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΙΣΗΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ? ΥΠΑΧΕΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΠΕΡΟΧΗΣ

    • Ο/Η Αλιευς λέει:

      Αγαπητέ ““ΑΛΙΕΥΣ ‴ αν σου είναι εύκολο βρες ένα άλλο όνομα να χρησιμοποιείς για να μην γίνονται παρανοήσεις με έναν άλλον ( ΑΛΙΕΑ ) και φιλικά συνιστώ να μην χρησιμοποιείς κεφαλαία στην γραφή σου διότι έτσι δεν τονίζεις αυτό που γράφεις αλλά είναι σαν να κραυγάζεις ,και όποιο δίκιο μπορεί να έχεις το χάνεις .

  4. Ο/Η Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ λέει:

    O oδηγος ανηκει στο υπ μεταφορων πως πηγε αποθηκαριος στο υπ υγειας και με ποιανου ανοχη??

  5. Ο/Η Ο ΨΑΡΑΣ λέει:

    Aγαπητε συχωριανε εγραψα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατι ο ανωνιμος εγραψε με κεφαλαια και οχι για να κραυγασω. Εδω στην Αθηνα που πηγα μου ειπαν οτι για να κινηθουν πρεπει να γινει επισημη καταγγελια απο συλλογο η να γινει κατι κακο [που δεν το ευχομαι. Τωρα που σου ελησα την απορια να αλλαξω να γινω [ΨΑΡΑΣ] . Αντι να ασχολησε με το τι γαφω σου συνιστω φιλικα να ασχοληθειςμε το θεμα μας να δουμε τι ψαρια πινεις

  6. Ο/Η Ανώνυμος. λέει:

    Σήμερα υπογράφηκε η απόσπαση του οδηγού από το κέντρο υγείας πολιχνιτου για το βοστανειο με την συμφωνεί γνώμη του Κ.Υ μετά απο έγγραφο που έστειλε με θετική εισηγηση απο τον Μάιο προς την 2 Υ.ΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου ευχαριστούμε που αφήσατε το Κ.Υ χωρις οδηγούς.

  7. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Δικαιούτε το κέντρο υγεία οδηγό απο το ΕΚΑΒ. Πρέπει όμως να γίνουν οι απαρέτητες ενέργειες. Θα ήταν εύλογο για όλα τα χωριά, οχι μόνο το δικό μας!

  8. Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

    Ο οδηγός ασθενοφόρου του Κ.Υ Πολιχνίτου είναι υπάλληλος και έχει δικαίωμα μετακίνησης , απόσπασης , μετάθεσης για προσωπικούς ή οικογενειακούς του λόγους . Δεν πρέπει να πετροβολούμε την κ.Δ/ντρια του Κ.Υ αλλά να ασκηθούν συντονισμένες πιέσεις πολύ ψηλά (2 Υ.ΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου)

    • Ο/Η ανωνυμος λέει:

      Στο στρατο για αλλαγη σκοπιας πρωτα ερχεται η αλλαγη και μετα αποχωρει ο προηγουμενος σκοπος.Αυτος που υπογραφει την μετακινηση ειναι και υπολογος εναντι του νομου αν συμβει κατι.

    • Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

      Συμφωνώ με τους ανώνυμους. Για να μιλάω κύριε Τσάτσο το χω ψάξει. Η απάντηση απο το 2 ΔΥΠΕ Πειρεώς και Αιγαίου ήταν αυτό που σας ανέφερα πιο πάνω. Να βοηθήσω θέλω και όχι να τα βάλω με κανένα.

  9. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Στο στρατο για αλλαγη σκοπιας πρωτα ερχεται η αλλαγη και μετα αποχωρει ο προηγουμενος σκοπος.Αυτος που υπογραφει την μετακινηση ειναι και υπολογος εναντι του νομου αν συμβει κατι.

  10. Ο/Η Ανώνυμος. λέει:

    Σωστά ο οδηγός έχει δικαίωμα απόσπασης αλλά δεν έχει κανένας δικαίωμα να αφήσει το Κ.Υ χωρίς οδηγό να μας πουν το σκεπτικό που εισηγήθηκαν θετικά στο αίτημα του υπαλλήλου χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.