Από τον Οκτώβριο του 2017 !!!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Ε.Ε. η χώρα μας από τον Οκτώβριο του 2017 έχει πάρει 136.000 € (και όχι 139 που γράψαμε) για το σεισμό στη Λέσβο. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος και δεν ξέρουμε που βρίσκονται τα χρήματα! Δεν ξέρουμε όχι μόνο εμείς αλλά  ούτε  ο Δήμος και η Περιφέρεια που σύμφωνα με τον κ. Τεντόμα θα διαχειριστούν τα χρήματα αυτά!!! Δεν γνωρίζει επίσης το αρμόδιο υπουργείο, του οποίου οι υπηρεσίες θα καθορίσουν τα προβλήματα και  τις ανάγκες στις υποδομές, όχι μόνο που βρίσκονται τα χρήματα αλλά ούτε καν την ύπαρξή τους.

Στο μεταξύ και με δεδομένο ότι “έχει καεί η γούνα μας” σχετικά με τη διαχείριση χρημάτων για το σεισμό από διάφορους φορείς επιβάλλεται να ανησυχούμε. Έρχονται (τουλάχιστον) αυτοδιοικητικές εκλογές για Δήμο και Περιφέρεια και οι ψήφοι της Βρίσας είναι λιγοστοί! Ενδέχεται να σπάσει  ο Δήμος και -όπως λένε- εμείς θα πάμε με την Καλλονή. Όλες οι άλλες περιοχές που έπαθαν κάποιες ζημιές από το σεισμό θα ανήκουν στο Δήμο Μυτιλήνης. Όλα αυτά χρειάζονται επαγρύπνηση και προσοχή για να μη φτάσει κάποια στιγμή που απλά θα διαμαρτυρόμαστε για μια κόμα φορά.

Πρωτεύει όμως αυτό με το οποίο ασχολήθηκαν -όπως δήλωσαν- οι φορείς: Να βρεθεί η αρχή του μίτου, που βρίσκονται τα χρήματα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Από τον Οκτώβριο του 2017 !!!

  1. Ο/Η Βασιλης Τεντόμας λέει:

    Ήδη από τα χρήματα αυτά έχουν διατεθεί για τα κοντέϊνερ που έδωσε η Περιφέρεια στη Βρίσα καθώς και για περιπτώσεις κατολισθήσεων στο δρόμο του Πλωμαρίου κλπ.Η Επομένως Περιφέρεια γνωρίζει πολύ καλά το θέμα και μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ο αρμόδιος του Τμήματος Προγραμματισμού της Περιφέρειας, κ. Γ. Σπανέλλης (2251352111).

  2. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Εκτίθεμαι μιλώντας επώνυμα, όπως πάντα.
    Εσείς Κύριε δεν θα εκτελείτε “Κατά τι” γράφοντας ανώνυμα.
    Το καταλάβατε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.