Θα μας έρθει γιατρός (! ή ?)

Υπογράφτηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφαση για την τοποθέτηση ενός στρατιώτη-γιατρού στο ιατρείο του χωριού.

Κανονικά θα έπρεπε να βάζαμε μόνο το θαυμαστικό, δηλαδή να είμαστε ευχαριστημένοι  μιας και η ταλαιπωρία στο Κ.Υ. Πολιχνίτου για να γράψεις φάρμακα είναι τεράστια.

Επειδή όμως πριν κάποιους μήνες πάλι είχε τοποθετηθεί ανάλογης προέλευσης γιατρός αλλά …δεν είχε το δικαίωμα να γράφει φάρμακα (για γραφειοκρατικούς λόγους) βάζουμε και το ερωτηματικό περιμένοντας να τον δούμε να ανοίγει το κοντέινερ!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

12 απαντήσεις στο Θα μας έρθει γιατρός (! ή ?)

  1. Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΕΛΛΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

    Με το καλό να δουμε τον γιατρό να έρθει !!!! Με την καινή θέση του οδηγού του ασθενοφόρου όμως τι θα γίνει?? Αυτός ο πολύτιμος χρόνος που χάνετε σε ένα έκτακτο περιστατικό για την υγεία του ασθενούς, περιμένοντας το ΕΚΑΒ από την Μυτιλήνη είναι κάτι που μας εξοργίζει…..μας κάνει να αισθανόμαστε και πάλι πολίτες Β κατηγορίας…. γιατί??? Είναι τόσο δύσκολο να τοποθετηθεί ένας ακόμη οδηγός ??? Ποιά είναι η υποχρέωση του κράτους απέναντι στούς αδρά φορολογούμενους πολίτες 5 χωριών μιας παραμεθορίου περιοχής ???

  2. Ο/Η ΕΚΑΒΙΤΗΣ λέει:

    οδηγος υπαρχη δεν ειναι καινη θεση αλλα καποιος εβαλε το κομματικο χερακι του και τον πηγανε στην Μυτιλινη ΚΑΙ μαλιστα ειναι κατοικος Π ΟΛΙΧΝΙΤΟΥ

    • Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΕΛΛΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

      Ποιός απο τους υπεύθυνους και αρμόδιους λοιπόν θα μας απαντήσει αν πράγματι συμβαίνει αυτό ???? Περιμένουμε….. Και αν δεν απαντήσουν ας αναλογιστούν οτι τα κομματικά χέρια πρέπει να έχουν μικρότερη αξία απο την υγεία των πολιτών και το συντομότερο να ξαναβάλουν τον οδηγό στην θέση του!! ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ και μετά απο όσα μας έχουν συμβεί και συνεχίζουν να μας συμβαίνουν….. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

  3. Ο/Η Γεωργή Κατερίνα λέει:

    Πολλοί γνωστοί και φίλοι το σκέφτονται να μείνουν πολύ καιρό εδώ γιατί λόγω προχωρημένης ηλικίας και πολλαπλών προβλημάτων υγείας έχουν ανάγκη από σωστή ιατρική φροντίδα. Εγώ προσωπικά θα ήμουν πεθαμένη αν η διάτρηση εντέρου που έπαθα στην Αθήνα μου συνέβαινε εδώ. Δύο ώρες αν είχα καθυστερήσει να παω στο νοσοκομείο θα είχα πεθάνει. Σκεφτήτε να περίμενα ασθενοφόρο. Άλλο ένα νούμερο στα τόσα προϋπάρχοντα. Γιατί νούμερα και στατιστικές έχουμε καταντήσει και όχι πρόσωπα. Ανατριχιάζω δε όταν ακούω ότι η σωτηρία της ζωής μας παίζεται στα κομματικά παιχνίδια κάποιων. Και διερωτώμαι γιατί δεν υπάρχει καταγγελία αν αληθεύουν αυτά.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ,Η ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΥΤΗ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ !
    ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ….
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ …. !!!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥΝ !
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ !

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το κέντρο υγείας δεν υπάγεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης αλλά κάπου στον Πειραιά. Ο σύλλογος βρισαγωτων Αθήνας πρέπει να ενδιαφερθεί!

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αξιότιμοι φίλοι,
    είδα μόλις σήμερα τα σχόλια για την έλλειψη οδηγών στο ΚΥ Πολιχνίτου και θεωρώ πως οφείλω να δώσω μια εξήγηση.
    Η έλλειψη οδηγών είναι πράγματι το μεγάλο αγκάθι της λειτουργίας του Κ.Υ μας.
    Παρά τις αρκετές βελτιωτικές κινήσεις που έχουν γίνει ( λειτουργία μικροβιολογικού, οδοντιατρικού, γυναικολογικού, ορθοπεδικού, προετοιμασίας τοκετού), αυτό το σημείο είναι που δεν μας επιτρέπει να ησυχάσουμε.
    Είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα που επιτάθηκε με την μετακίνηση του ενός από τους τρεις οδηγούς στο νοσοκομείο και την επικείμενη μετάταξη του άλλου στην Γ.Γ.Αιγαίου.
    Ωστόσο οι διαδικασίες ήταν μέσα στα νόμιμα πλαίσια όσον αφορά το δικαίωμα των εργαζομένων, άρα σ΄αυτό το σημείο θα διαφωνήσω με τον κύριο που υποστηρίζει το <>. Όχι πως δεν είχε καεί η γούνα μας από τέτοιες συμπεριφορές, εν προκειμένω όμως δεν ισχύει.
    Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η διοίκηση του Κ.Υ ,με επίγνωση της ευθύνης της ,καταβάλλει μεγάλη πίεση προκειμένου να βρεθεί λύση.
    Δυστυχώς, στην πρόσκληση για θέσεις επικουρικού μη ιατρικού προσωπικού , που έκλεισε τον Σεπτέμβριο ,δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για οδηγός ασθενοφορού από κανέναν .
    Η πρόσκληση θα ξανανοίξει το Νοέμβριο. Μακάρι αυτή τη φορά να βρεθούν ενδιαφερόμενοι.
    Συνοψίζοντας:
    ειναι δίκαιη η αγωνία των κατοίκων ως προς την έλλειψη οδηγών στο κέντρο υγείας Πολιχνίτου,
    είναι παράλληλα μεγάλη και η πίεση, εκ μέρους της διοίκησης του, προς την προϊσταμένη αρχή προς εξεύρεση λύσης.
    Το ενδιαφέρον των πολιτών είναι σημαντική βοήθεια για μας , ακόμα κι αν γίνεται και με αυστηρό τρόπο.
    φιλικά
    Ζωγράφου Χρυσούλα
    Συντονίστρια ιατρικής υπηρεσίας Κ.Υ.Πολιχνίτου

  7. Ο/Η ΕΚΑΒΙΤΗΣ λέει:

    νομιμο δεν ειναι γιατι εχει ληξει και το δευτερο τριμηνο και αφου ειχατε ελλειψη γιατι υπογραψατε εσεις την μετακινιση των δυο οδηγων αφηνεις τον μονιμο να φυγει και μετα ζητας επικουρικο να επικουριση ποιον? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΣΒΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΒΗ ΑΡΚΕΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.