Αγαπημένε μου πατέρα…

Αγαπημένε μου πατέρα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσο, μα πόσο θα μου λείπεις, Δεν μου φτάνουν οι στιγμές που ζήσαμε,ούτε οι εικόνες που έχω χαραγμένες στην μνήμη μου είναι αρκετές για να συμπληρώσουν το κενό που άφησες πίσω σου!! Ξέρω πώς ήταν η ώρα της μεγάλης αποχώρησης ,ξέρω πώς το ταξίδι αυτό, θα ήταν χωρίς επιστροφή και πώς θα χάναμε τη γλυκιά μορφή σου,για πάντα από κοντά μας!

Ο,τι άφησες πίσω σου,ήταν γεμάτο αγάπη, καλοσύνη,ευγένεια,αρχοντιά,μεγαλοψυχία!!! Γλυκέ μου πατέρα,πρόλαβα να σου πώ και να σου δείξω την αγάπη μου,δεν πρόλαβα όμως να σου πώ, πώς αν πάλι ξαναγεννιόμουν και η ψυχή μου είχε την τελική επιλογή,πάλι εσένα θα επέλεγε για πατέρα.

Σε ευχαριστώ για όλη την άδολη αγάπη ,που μου πρόσφερες απλόχερα, για την ευκαιρία που μου χάρισες και γέμισες τις μνήμες μου ,με ζεστασιά και αγάπη,που μου έμαθες ,τι θα πεί να είσαι άνθρωπος και σαν άνθρωπος να πορεύομαι σε ετούτον εδώ τον κόσμο!!

Καλό σου ταξίδι ,γλυκέ μου πατέρα ,είθε αγγέλοι να συντροφεύουν το μεγάλο ταξίδι σου προς την αιωνιότητα!! Καλό σου ταξίδι ,γλυκέ μου άρχοντα ,είθε αγγελικές κουστωδίες να σαλπίσουν χαρμόσυνες τον πηγαιμό σου ,προς τον Πλαστουργό!!

Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ πατέρα !!!!

Ο γιος σου Νικος Κ Καρετας

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.