Μπράβο στην ευαισθησία μαθητών και εκπαιδευτικών!

Στο δημοτικό σχολείο Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη υπηρετούσε πέρσι η χωριανή μας θεατρολόγος Ευαγγελία Κρικελίκου, κόρη της Ειρήνης Δ. Καφαλούκου. Μαζί με τους δασκάλους της Δ΄τάξης Μαλακούδη Λιάνα και Τσαγκαλίδη Χάρη παρουσίασαν κατά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, στις 12 Ιουνίου 2018, μια θεατρική παράσταση.

Επειδή τα κύματα του σεισμού που έπληξε το χωριό μας δονούν τη ψυχή κάθε βρισαγώτη και κάθε ανθρώπου με ευαισθησίες, για να “τιμήσουν” τη μαύρη  επέτειο του σεισμού συγκέντρωσαν σε ένα κουτί τις εθελοντικές εισφορές των θεατών της παράστασης που ανήλθαν στο ποσό των 140 €.

Τα χρήματα αυτά παραδόθηκαν στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου του χωριού μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει και μέσα από τη σελίδα μας τις ευχαριστίες του προς τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις οικογένειές τους πρώτα γιατί σκέφτηκαν το χωριό μας και τα παιδιά της και ύστερα και για αυτήν καθεαυτή την οικονομική βοήθεια.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.