Η Βράβευση των αριστούχων

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο από το Σύλλογο Βρισαγωτών της Αθήνας, σε αίθουσα του καταστήματος “Θάλασσα” η βράβευση των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Πολιχνίτου με καταγωγή από τη Βρίσα.

Από το ΔΣ του Συλλόγου παρόντες ήταν ο Γιώργος Πετράς και η Μυρσίνη Πορτογλή (τα λοιπά μέλη απουσίαζαν για λόγους ανώτερης βίας), η οποία μετά την εισαγωγή του Γιώργου διάβασε την εμπνευσμένη ομιλία με παραινέσεις προς τα παιδιά.

Στην αρχή δόθηκαν αναμνηστικά στα δυο παιδιά που αποφοίτησαν φέτος από το σχολείο στον Θοδωρή Παντελίδη και στη Χριστίνα Μέτσγια από τη διευθύντρια του σχολείου Μυρσίνη Νικέλλη.

Ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων ως εξής:

Α Γυμνασίου

Βρεντζάκης Χρυσοβαλάντης  του Δημήτρη         19,1

Μπατζάκη Μυρσίνη           του Θεολόγου                 19

Τριαναταφύλλου Γιάννης      του Σπύρου             18,9

Β Γυμνασίου

Διαμαντή Ειρήνη            του Γιάννη                        19,8

Γ Γυμνασίου                                      

Ζαφειρίου Αίγλη         του Δημήτρη                          20

Κούτσικου Ραφαέλλα        του Γιώργου                   20

Γεωργακή Έφη       του Αριστείδη                           18,5

Α Λυκείου

Πανσεληνάς Δημήτριος του Γαβριήλ    18,4

Καλατζή Αθηνά του Γιάννη                      18,1

Β Λυκείου

Μπατζάκης Παναγιώτης του Θεολόγου      19,3

Πανσεληνάς Στέλιος του Γαβριήλ                  18,4

Γ Λυκείου

Κούτσικος Στρατής  του Γιώργου                 19

Ψωμά Μαριάννα του Κώστα                          18,1

Τα βραβεία επέδωσαν τα παρόντα μέλη του ΔΣ, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Στρατής Παράκοιλας και ο Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Παναγιώτης Τσάτσος.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί συγγενείς των παιδιών και άλλοι με διάθεση να τα τιμήσουν.

Τα κεράσματα πρόσφερε δωρεάν η Διεύθυνση του καταστήματος.

Να σημειωθεί ότι φέτος δεν δόθηκε το βραβείο “Σιγιώργη” για τον/η  μαθητή/ρια με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις επειδή κανένα παιδί δεν εκπληρούσε και τους δυο όρους του βραβείου (βαθμό μεγαλύτερο του 16 και μόνιμη διαμονή σε Βρίσα-Βατερά)

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

28 απαντήσεις στο Η Βράβευση των αριστούχων

  1. Ο/Η Γ Χρ Κουτσκος λέει:

    Απο οτι ξερω ο ορος το16 δεν υπηρχε αλλα το εβαλε οσυλλογος.Στον ορο δε μονιμη διαμονη του μαθητη σας υπενθημιζω οτι το 2010 το βραβειο δοθηκε σε μαθητη που εμενε και πηγαινε σχολειο μεχρι που τελεισε το Λυκειο στον Πολυχνιτο!Κυριοι του συλλογου πρεπει πια να συμορφοθητε και να μην σας τραβαει απο τη μυτη οΠροεδρος σας!Στρατη Γ Κουτσκο εισαι οΠρωτος Τραβα μπροστα και μην κοιτας κανεναν.Εγω το ηξερα οτι καπως ετσι θα γινοταν τα πραγματα,οπως εγιναν και το 2011 .Βλεπεις εχουμε εχθρο εκ των εσω!

    • Ο/Η Γ Χρ Κουτσκος λέει:

      Για το παραδειγμα του2010 που αναφερα τονιζω πως ειναι κατα το ημισυ και Βρισσαγωτης και μονοιμος κατοικος Πολυχνιτου.Προς θεου δεν εχω τιποτα με το παιδι το οποιο ειναι αξιο και πετυχε στην ζωη του.

  2. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Τα παιδιά του λυκείου απο το χωριό μας που πηγαίνουν ΕΠΑΛ για πιο λόγο δεν ζητήθηκε να εγγραφούν εδώ; Ας μου εξηγήσει κάποιος!

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Στη σελίδα μας δημοσιεύτηκαν τα ονόματα των παιδιών που βράβευσε σήμερα ο Σύλλογος. Το ποια παιδιά βραβεύει ο Σύλλογος αφορά το Σύλλογο και όχι τη σελίδα αυτή. Τα προηγούμενα χρόνια γράφαμε τα ονόματα των παιδιών που αρίστευαν μόλις έβγαιναν τα αποτελέσματα. Δημιουργήθηκαν όμως λάθη και παρεξηγήσεις. Γι αυτό φέτος περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση. Στη σελίδα αυτή προβάλλεται η επιτυχία κάθε χωριανού μας (και ιδιαίτερα παιδιού) αρκεί να έχουμε υπεύθυνη και αξιόπιστη πληροφόρηση. Αν υπάρχουν παιδιά που πήγαιναν σε άλλα σχολεία και αρίστευσαν με χαρά να τα προβάλουμε, αρκεί να το μάθουμε. Βέβαια και σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί να διαφύγει το όνομα κάποιου παιδιού και να υπάρξουν πάλι διαμαρτυρίες. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά (όλα τα παιδιά) να είναι γερά και να έχουν επιτυχίες στη ζωή τους.

  3. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Καταρχάς δεν απεθύνθηκα σε εσάς κ. Στρατή, διότι γνωρίζω ότι σας αποστάλει η επιστολή με τα ονόματα και δεν το γράψατε εσείς.
    Αφού όμως δεν ρώτησε κανείς να μάθει κάν για υπόλοιπα παιδιά τα Βρισαγώτικα έπρεπε να το αναφέρω.
    Τέλος θα πώ την παροιμία ( στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό).
    Ελπίζω να πιάσατε όλοι το υπονοούμενο!

  4. Ο/Η Κατερίνα Σκιά λέει:

    Μυρσίνη, τα ονόματα των παιδιών που αρίστευσαν τα ζητάμε με έγγραφό μας από τα σχολεία του Πολιχνίτου. Καλά έκανες, όμως, και ανέφερες τους μαθητές από τα ΕΠΑΛ, καθώς δικαιούνται εξίσου τη βράβευση. Θα ήταν, βέβαια, καλύτερα να μας το είχες επισημάνει πριν την εκδήλωση, ώστε να διορθωθεί εγκαίρως η παράλειψή μας. Σε κάθε περίπτωση, θα βοηθούσαν τη λειτουργία του Συλλόγου καλόπιστες υποδείξεις που γίνονται εγκαίρως και μάλιστα από ανθρώπους που μένουν στο χωριό και η βοήθειά τους μπορεί να είναι πολύτιμη.

  5. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Κατερίνα δεν γνώριζα τίποτα. Αφού μπήκε εδώ ο γιός μου με ενημέρωσε και με καθοδηγούσε στο τι να γράψω. Γνωρίζετε πολύ καλα και ειδικά ο πρόεδρος του συλλογου, τις απόψεις μου για εσάς όλους. Φυσικά θα σας ενημερωνα και ειδικα εσένα ως συγγενή μου.
    Τωρα οτι εγινε εγινε το προσπερνω.
    Καλο θα ηταν να ψαχνετε και σε αλλα σχολεια. Και αν δε γνωριζετε πως να ψαξετε να ρωτατε γονιο.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αχ Παναγία μμμμμ!!!! Καμμοι που εχ’ κόσμους.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Και πολύ καλά κάνει κάθε γονιός και έχει καμοι με τα παιδιά του!

  8. Ο/Η Βασίλης Ψαριανός λέει:

    Ο όρος ότι βραβεύεται ο μαθητής που πρώτευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις, εφόσον η βαθμολογία που συγκέντρωσε είναι πάνω από το 16 καθιερώθηκε την εποχή που ήμουν πρόεδρος του Συλλόγου και ενώ ζούσε ακόμη ο δωρητής, ο αείμνηστος Παναγιώτης Σιγιώργης. Εξέφραζε δε απολύτως τη θέλησή του, διότι, πέραν της πρωτιάς, βραβεύονταν, κυρίως, η ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Αλλιώς θα φτάναμε να βραβεύουμε τον πρώτον στις Πανελλήνιες, ο οποίος, πιθανόν, να είχε συγκεντρώσει βαθμολογία και κάτω του 10!
    Στην διάρκεια των χρόνων που δίδεται το βραβείο ΠΑΝ. ΣΙΓΙΩΡΓΗ συνέβη και άλλες φορές που δεν δόθηκε το εν λόγω βραβείο, επειδή η βαθμολογία των πρωτευσάντων ήταν κατώτερη του 16.
    Μετά ταύτα θεωρώ ότι τα λεχθέντα περί ” εσωτερικού εχθρού” είναι εντελώς παράλογα και δεν πρέπει να λέγονται ” ελαφρά τη καρδία”.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Είναι η μοναδική μάλλον φορά που συμφωνώ με αυτά που γράφετε κ. Ψαριανέ .

    • Ο/Η Sam1 λέει:

      Ο βαθμός του πτυχίου συνοδεύεται από χαρακτηρισμό ως εξής:
      ‘Αριστα: για βαθμό από 8,50 έως 10,00
      Λίαν Καλώς: για βαθμό από 6,50 έως 8,49
      Καλώς: για βαθμό από 5,00 έως 6,49
      Με αναγωγή στο 20, “Άριστα” θα έπρεπε να θεωρηθεί το 17.

      “Άριστα” στο λύκειο θεωρείται το 18,5 και πάνω.
      Το 16 πως προέκυψε ως όριο “Αριστείας”? ε?

  9. Ο/Η Γ Χρ Κουτσκος λέει:

    Περιμενα αλλος να απαντησει κε Ψαριανε εκτος και αν υπογραφει αλλος αντι αλλον.Το σχολιο μου δεν στηριχθηκε μονο για την βαση του 16 αλλα για την βραβευση του 2010,κατα το οποιο ο ορος μονιμη κατοικια να ειναι ηΒρισα δεν τηρηθηκε.Παρατηρω πως συμπεριφερεστε σαν πολιτικαντης που με το λογο προσπαθητε να παραπλανησετε τον κοσμο. Εγω μιλαω με ντοκουμεντα.Περιμενα να απαντησει ο νυν και οχι ο τεως! Παντως ειστε ηλικρινης μια που παραδεχεστε,οτι ο ορος του 16 καθιερωθηκε απο τον συλλογο και οχι απο τον Δωρητη.

  10. Ο/Η Bασίλης ψαριανός λέει:

    Εάν αυτό μόνο καταλάβατε από όσα ανέφερα, δεν έχει νόημα η συζήτηση. Συνεχίστε να υβρίζετε…

    • Ο/Η Γ Χρ Κουτσκος λέει:

      Κατ αρχας δεν σας υβρισα, σας ειπα πολιτικαντη και ειλικρινη.Αλλα παλι δεν με απαντησατε για το 2010 την συζητηση την πηγατε οπου θελατε εσεις.Βλεπεις ειναι σημαδι των καιρων!Το ξερω οτι για τις λαμογιες του συλλογου δεν απανταει κανεις!

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλά το πάτε συνεχίστε

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Νομίζω ότι κάποιοι/ες δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σας λέει ο κ. Ψαριανός…

    • Ο/Η ανωνυμος λέει:

      Εσυ τι καταλαβες ,που καταλαβαινεις?

    • Ο/Η Sam1 λέει:

      Αγαπητέ Διαχειριστή είναι δεύτερη φορά που διαγράφεται σχόλιο Ανώνυμου που αναρτήθηκε στο ίδιο σημείο ως απάντηση σε σχόλιο του παραπάνω Ανώνυμου. Το παραπάνω σχόλιο προφανώς αναρτήθηκε προς υπεράσπιση των γραφόμενων τουκ. Ψαριανού, ενώ τα διαγραφέντα σχόλια αναρτήθηκαν προς υπεράσπιση των γραφόμενων του κ Κουτσκου. Τέτοια διάκριση από εσάς δεν την περίμενα. Αν θέλετε να είστε δίκαιος και συνεπής με τα γραφόμενά σας, θα πρέπει να διαγράψετε και το σχόλιο του παραπάνω Ανωνύμου, αλλιώς θα είστε και εσείς ένας από αυτούς που τους αρέσει να φτιάχνουν κανόνες λάστιχο που τους εφαρμόζουν κατα το δοκούν.

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Βρε καιμο που χει ο κόσμος!! Για την βράβευση!! Λες και είναι η στεψη της βασιλισας της Αγγλίας.

  14. Ο/Η Sam1 λέει:

    Προσωπικά για τη στέψη της βασίλισσας της Αγγλίας δεν μου καίγεται ΚΑΡΦΑΚΙ. ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για τα παιδιά της Βρίσας που ξημεροβραδιάζονται πάνω από ένα βιβλίο για να μπορέσουν να ανοίξουν τα φτερά τους και να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Τα παιδιά της Βρίσας που τραβάνε ένα μεγάλο γολγοθά ειδικά μετά το σεισμό. Τα παιδιά της Βρίσας που με κόπο καταφέρνουν να περάσουν σε μια σχολή. Τα παιδιά που δεν περιμένουν κάτι περισσότερο από ένα ΜΠΡΑΒΟ…..

  15. Ο/Η Sam1 λέει:

    …και συνεχίζω. Στην ανάρτηση της 26/7/2012 http://vatera.gr/platanos/?p=2733 αναφέρεται οτι ένα βραβείο θα πήγαινε “στο μαθητή που θα πετύχαινε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις”. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ να ξεκαθαρίσει πια ακριβώς ήταν η επιθυμία του αείμνηστου Παναγιώτη Σιγιώργη και να την εφαρμόζει. Αν ο όρος είναι ο παραπάνω αναφερόμενος, το ΔΙΚΑΙΟ θα ήταν να βραβεύεται ο Πρώτος επιτυχών ανεξαρτήτου βαθμολογίας. Αν ο όρος ήταν να βραβεύονται μόνο οι μαθητές που είναι μόνιμοι κάτοικοι να βραβεύονται μόνο αυτοί. Ο Σύλλογος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τους κανόνες και να τους τηρεί, όχι την μια έτσι και την άλλη γιουβέτσι!!!….

  16. Ο/Η Sam1 λέει:

    …..Όταν μιλάμε για βράβευση ΑΡΙΣΤΩΝ να βραβεύουμε τους πραγματικά Άριστους. Η γιαλαντζί “Αριστεία” του 16 είναι σκέτη ΚΟΡΟΪΔΙΑ. Το ΠΡΕΠΟΝ θα ήταν να δοθεί μια επίσημη εξήγηση για το πως προέκυψε το όριο του 16, γιατί κάποιος κακοπροαίρετος για παράδειγμα μπορεί να σκεφτεί : μήπως το πρώτο παιδί που βραβεύτηκε, ήθελαν κάποιοι να βραβευτεί και βόλευε το όριο του 16? Λέω μήπως!!!
    Αφήστε την ΑΡΙΣΤEΙΑ κατα μέρος και δείτε το ΔΙΚΑΙΟ. Από τους “Άριστους” κάηκε η γούνα μας!!!

    Και τέλος μια ΠΡΟΤΑΣΗ: Το ΔΙΚΑΙΟ θα ήταν ο Σύλλογος Βρισαγωτών και ο Σύλλογος Σεισμοπαθών να στηρίξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ όλους τους επιτυχόντες στις φετινές και στις επόμενες Πανελλήνιες. Οι περσινοί επιτυχόντες έλαβαν την στήριξη από το Κράτος με την ποσόστωση, οι φετινοί επιτυχόντες τι ευεργεσία δέχτηκαν?
    ΚΥΡΙΟΙ για να είστε ΔΙΚΑΙΟΙ στηρίξτε ΕΜΠΡΑΚΤΑ τους επιτυχόντες της Βρίσας!!!!
    ΤΙΜΗΣΤΕ τα παιδιά της Βρίσας που ξημεροβραδιάζονται πάνω από ένα βιβλίο για να μπορέσουν να ανοίξουν τα φτερά τους και να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Τα παιδιά της Βρίσας που τραβάνε ένα μεγάλο γολγοθά ειδικά μετά το σεισμό. Τα παιδιά της Βρίσας που με κόπο καταφέρνουν να περάσουν σε μια σχολή. Τα παιδιά που δεν περιμένουν κάτι περισσότερο από ένα ΜΠΡΑΒΟ…..

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    παρα πολύ σωστος!!!!!!! και εγω θελω να προσθεσω ποιος εκανε κατι γι αυτά τα παιδια ολη τη χρονια????? τα παιδια που εδιναν φετος εξετασεις δεν τους αξιζε η ποσοστωση εστω χαμηλοτερη από περυσι????αυτά τα παιδια δεν βιωσαν το σεισμο περυσι??/δεν κουνιόντουσαν ολη τη χρονια????δεν ζουσαν με το αγχος και του σεισμου και των πανελληνιων????ρωτησε κανενας τους γονεις αν μπορουσαν ν ανταπεξελθουν οικονομικα και να βοηθησουν τα παιδια τους με φροντηστηρια????αυτά τα παιδια δεν επρεπε να βοηθηθουν???//ολη τη χρονια ηταν ξεχασμένα εκτος από ένα πακετο ΒΡΙΣΑ κανεις άλλος δεν ασχοληθηκε μαζι τους ολοι εριξαν το βαρος στα παιδια του Δημοτικου και καλα εκαναν όμως η Βρισα εχει και παιδια γυμνασιου και λυκειου αυτά δεν ηθελαν στηριξη????ακομη και για την ποσοστωση παλεψε κανενας για να πετυχει κατι γι αυτά τα παιδια???βασιστηκαμε τον χειμωνα στα λογια του υπουργου ότι μπορει να δοθεί μονο στα παιδια της βρισας και από κει και μετα τελος να όμως που δεν δοθηκε τιποτα ….ξεχαστηκαν ……αυτά τα παιδια όμως είναι που ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΟ

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      μια παραλειψη εκ μερους μου στο προηγουμενο σχολιο και ζηταω συγνωμη γι αυτό .Ομονος που προσπαθησε να κανει κατι για τα παιδια που εδιναν φετος πανελλήνιες ηταν η βιβλιοθηκη με δωρεαν μαθηματα που προσφερε σε οσους το ειχαν αναγκη να τα λεμε όλα όπως είναι και ν αναγνωρίζουμε τις οποιες προσφορες για να μην θεωρηθούμε αγνωμονες ..από κει και περα όμως κανενας άλλος δεν ενδιαφερθηκε γι αυτά τα παιδια που σημερα ολοι χειροκροταμε και περηφανευομαστε

      • Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

        Όχι σε όλα ανώνυμε. Υπάρχουν παιδιά που πάλεψαν μόνα τους στη Μυτιλήνη μένοντας χωρίς κοντά το γονιό!

  18. Ο/Η Κατσκαδοτσεφαλος λέει:

    Κάποτε βράβευσαν το Έβερεστ γιατί είναι η ψηλότερη κορυφή του κόσμου!Εάν δεν το είχαν βραβεύσει?

  19. Ο/Η Μυρσίνη Μαργέτα λέει:

    Χαίρομαι που υπάρχει κόσμος που ξέρει να υποστηρίζει το δίκαιο και όχι το συμφέρον.
    Σας ευχαριστώ όλους εκ μέρος όλων των γονέων απο το χωριό μας. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Να δημιουργήσω μια αναμπουμπούλα εις βάρος μου, για το καλό των παιδιών μας.
    Κάθε γονιός γνωρίζει τι αξίζει το παιδί του.
    Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά απο καρδιάς και καλή σταδιοδρομία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.