Διευκρίνηση

Η σελίδα μας έχει ως στόχο την ενημέρωση των χωριανών μας. Αρκεί να τη …θέλουν. Όταν άρχισε η ανακοίνωση ονομάτων σχετικά με τις διάφορες εγκρίσεις δαπανών για τους σεισμόπληκτους τα δημοσιεύαμε  όλα αναλυτικά μέχρις ότου δεχθήκαμε σκαιότατη επίθεση, παράλληλα με ανάλογα καφενειακά σχόλια.

Το γιατί είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό. Επειδή δεν θέλουμε να δημιουργούνται προστριβές ανακοινώνουμε μόνο τα συγκεντρωτικά στοιχεία.

Σε άλλες ιστοσελίδες γίνεται δημοσίευση και των ονομάτων. Όποιος θέλει να διευκολύνει τάχατες τους χωριανούς μπορεί να τυπώνει την ανακοίνωση που στέλνει ο κ. Τεντόμας και να την αναρτά σε 4-5 σημεία του χωριού και των Βατερών. Ας μην περιορίζεται μόνο στην κριτική.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Διευκρίνηση

  1. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Στρατή η κακόπιστη κριτική πονάει, πόσο μάλλον όταν εθελοντικά προσφέρεις τόσο έργο ξοδεύοντας ώρες από τον χρόνο σου. Δυστυχώς όμως όποιος αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά θα δεχθεί κακόβουλη και καλόβουλη κριτική. Το θέμα είναι προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα. Και οι κριτικές για την σελίδα σου είναι εγκωμιαστικές στον μέγιστο βαθμό. Όσον αφορά αυτούς που σε κατηγορούν γιατί αναρτάς ονόματα πρέπει να ξέρουν ότι, ό,τι δεν εμπίπτει στα προσωπικά δεδομένα έχεις δικαίωμα για να μην πω υποχρέωση που ακούγεται κάπως, να το ανεβάζεις για να ξέρουν και οι φορολογούμενοι πού πάνε τα χρήματά τους αφού η σελίδα σου είναι ενημερωτική.
    Άλλως τε καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, επομένως γιατί ενοχλούνται κάποιοι; Έχουν κάτι να κρύψουν;
    Εγώ πάντως όπως και πολλοί άλλοι μόλις μπω στο διαδύκτιο πάντα ανατρέχω στην σελίδα σου πρώτα, και σε ευχαριστώ για όσα μας προσφέρεις.
    Επίσης σε ευχαριστώ γιατί έχεις την καλοσύνη να φιλοξενείς και τα κείμενά μου.
    Σε παρακαλώ συνέχισε αγνοώντας τους λίγους.
    Εμείς οι πολλοί για άλλη μία φορά σε ευχαριστούμε.

  2. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΣΤΡΑΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑ

  3. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Τώρα είδα ότι σε κατηγορούν και για το ότι δεν βάζεις ονόματα Στρατή. Πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να κάνεις κατανοητό στους αναγνώστες σου το ότι η σελίδα σού ανήκει, είναι ιδιωτική, και μπορείς εσύ να κρίνεις πώς και τί θα ανεβάσεις άσχετα με το τί αρέσει ή δεν αρέσει σε εμάς.
    Οι αποφάσεις είναι δικές σου και πρέπει να είναι σεβαστές, πόσο μάλλον που δεν γνωρίζουμε το πώς και το γιατί.
    Ψεύτικες ειδήσεις και σκόπιμες παραλήψεις είναι κακό να υπάρχουν σε κάποια σελίδα.
    Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο για σένα και την σελίδα σου.
    Η επιλογή άλλως τε του άν θα την παρακολουθούμε ή όχι είναι δική μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.