Ευχές για καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

Αστέρια μου, Πέρσι ζήσαμε μια χρονιά παραμυθένια. Μια χρονιά που δύσκολα θα ξεχαστεί! Μια χρονιά που ξεκίνησε σαν παραμύθι και τέλειωσε απότομα! Ότι και να έγινε όμως το σημαντικό είναι ότι είμαστε εδώ! Εσείς ανοίξατε τα φτερά σας και πήγατε στο Γυμνάσιο! Πετάξατε σαν περιστέρια. Αύριο ξεκινάτε τον αγώνα σας. Τις εξετάσεις. Σίγουρα θα υπάρχει άγχος και αγωνία. Όμως μην το βάζετε κάτω! Μαζί ζήσαμε χειρότερες καταστάσεις, από τις οποίες βγήκαμε αλώβητοι! Ζωντανοί! Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Να ξέρετε ότι σας αγαπώ πολύ! Όπως δεν έχω αγαπήσει ποτέ άλλους μαθητές μου! Σας λάτρεψα! Δέθηκα μαζί σας! Νιώθω σαν πατέρας που περιμένει αύριο να δει πώς θα γράψει το βλαστάρι του στο πρώτο μάθημα!

Σας εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία και καλό κουράγιο! Ότι χρειαστείτε θα είμαι στη διάθεσή σας! Οι ευχές μου και οι προσευχές μου μαζί σας! Καλό ξεκίνημα!

Με πολλή πολλή αγάπη Θέμης Ναούμης

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Ευχές για καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

  1. Ο/Η ΔΡΟΣΙΝΗ ΓΙΩΤΑ λέει:

    Σας ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες ευχές κ ότι είστε πάντα δίπλα στα παιδιά μας!!!!!Να είστε πάντα γέροι κ να χαίρεστε την οικογένειά σας!!!!Γιωτα-Σπυρος-Γιαννης-Κωστας.

  2. Ο/Η Ρούλα Ζυγούρη λέει:

    Οσο υπάρχουν εκπαιδευτικοί σαν τον ΚΥΡΙΟ ΝΑΟΥΜΗ, τότε ναι. Πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα για τα παιδιά, την εκπαίδευση, την πατρίδα μας γενικότερα. Οι τρυφερές λέξεις που χρησιμοποίησε για να απευθυνθεί στα παιδιά και η έννοια του να τα εμψυχώσει και να τους ευχηθεί παραμονές των εξετάσεων με συγκίνησαν βαθύτατα. Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά και εσάς και την οικογένειά σας ΚΥΡΙΕ ΝΑΟΥΜΗ.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τι όμορφα λόγια από ψυχής. Μπράβο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.