Η ρύπανση στα Βατερά αντιμετωπίστηκε

Ύστερα από προσπάθειες τριών ημερών η ρύπανση στην ανατολική πλευρά της παραλίας των Βατερών αντιμετωπίστηκε. Την Κυριακή οπότε και διαπιστώθηκε το πρόβλημα έδρασαν μόνο οι ιδιώτες που θίγονταν άμεσα. Το χώρο επισκέφτηκε και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κουνιαρέλλης για να έχει άμεση εικόνα του μεγέθους του προβλήματος. 

Τη Δευτέρα δούλεψαν κάποιοι εργάτες καθαριότητας του Δήμου (οι υπόλοιποι ήταν απασχολημένοι σε άλλη εργασία) με τη βοήθεια της ομάδας διάσωσης από τη Μυτιλήνη και ενός φορτωτή. Την Τρίτη πάλι οι εργάτες με τη βοήθεια λιμενικών. Όλες τις μέρες το ενδιαφέρον και η παρουσία των λιμενικών αρχών Μυτιλήνης, Πλωμαρίου και Πολιχνίτου ήταν ιδιαίτερα έντονη.

Βέβαια θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην παραλία γιατί σίγουρα έχουν μείνει υπολείμματα επειδή η πίσα έλιωσε και κόλησε πάνω στα χαλίκια. Ήδη “κρούσματα” βαψίματος των ποδιών από πίσα παρατηρήθηκαν και σε μεγάλη απόσταση απ’ την περιοχή που κατά κύριο λόγο προσβλήθηκε

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Η ρύπανση στα Βατερά αντιμετωπίστηκε

  1. Ο/Η ΓΕΩΡΓΙΑΦΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ λέει:

    Σίγουρα πιο σύγχρονο και ευανάγνωστο. Περισσότερες φωτογραφίες αν είναι δυνατών. Για εμάς που δεν μπορούμε να έρθουμε στο χωριό μερικές φωτογραφίες είναι απαρέτητες για την ενεργοποίηση των αναμνήσεων.
    Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.