Από το Σύλλογο της Αθήνας

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΙΣΑΓΩΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Λόγω έκτακτου κωλύματος εκ μέρους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. μετατίθενται για την Κυριακή 17 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου «ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ» (3ης Σεπτεμβρίου 144, 3ος όροφος).

Θέματα προς συζήτηση μετά τη διαδικασία του απολογισμού:

  • Η αλλαγή του καταστατικού όσον αφορά το γραφείο του Συλλόγου στην οδό Νικηταρά 8-10.
  • Προτάσεις και ιδέες για τις μελλοντικές δραστηριότητες του Συλλόγου και για την αξιοποίηση της νέας αίθουσας.
  • Προτάσεις για δράσεις εκ μέρους του Συλλόγου για την οικοδόμηση και ανάπτυξη του χωριού.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Όποιοι θέλουν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε από τα μέλη του τωρινού Δ.Σ. έως την Πέμπτη, 14 Ιουνίου.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

8 απαντήσεις στο Από το Σύλλογο της Αθήνας

  1. Ο/Η Βιτζηλαιου Μαρινα λέει:

    Επειδη αφορα και τους δυο συλλογους βαζω εδω την αναρτηση μου.Οι 45 μερες, οπως ειχε υποσχεθει η κ. Αντωνελλη, αναμονης για τα χρηματα των οικοσκευων εχουν περασει.Πληροφορηθηκαμε οτι την ερχομενη Πεμπτη θα περασει απο το δημοτικο συμβουλιο η εγκριση της σχετικης δαπανης. Δεν θα πρεπει οι Βρισαγωτες δια του συλλογου τους ν απευθυνθουν στο δημαρχο την επομενη μερα, Παρασκευη,για να ρωτησουν ποσο καιρο θα χρειαστει η Οικονομικη Υπηρεσια για να βαλει τα χρηματα στα βιβλιαρια των δικαιουχων?

  2. Ο/Η Παράκοιλας Στράτος λέει:

    Κυρία Βιτζηλαιου η Τοπική Κοινότητα και ο Σύλλογος σεισμοπαθών έχουν είδη έρθει απο την Πέμπτη 24/5 σε επαφή με την κυρία Αντωνέλλη καθώς και την οικονομική υπηρεσία του Δήμου.Περιμένουμε την έγκριση της δαπάνης για τις περεταίρω ενέργειες μας.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Προεδρε γνωρισεις ποτε κ αν θα δωθουν οι οικοσυσκευες?

  4. Ο/Η Παράκοιλας Στράτος λέει:

    Την Πέμπτη 31/5/2018 το 73 θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο αφορά την έγκριση ποσού 331.000 € που αφορά τις οικοσκευές.Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στην πληρωμή περισσότερα θα γνωρίζω μετα την έγκριση.

  5. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Ήθελα νάξερα, υπάρχει ακόμα η αμφιβολία ότι μπορεί να μη δοθούν οι οικοσκευές;
    Έλεος!

  6. Ο/Η ?????????????????? λέει:

    ερχομαι κι εγω να ρωτησω γι αυτό το βοηθημα των 586 ευρω ,που υποτίθεται δινετε την πρωτη εβδομαδα μετα την καταστροφή για τα πρωτα εξοδα, από αυτους που εκαναν ενσταση τον Νοεμβριο και ελεγχηκαν καπου το Μαρτιο υπαρχει κανενασ που να το εχει παρει??????????και μετα λενε πως ειμαστε δυσπιστοι και αρνητικοι εδώ ένα χρονο μετα και υπαρχουν ανθρωποι που ακομη περιμενουν το πρωτο βοηθημα ποσο μαλλον τα υπολοιπα οικοσκευες και λοιπα…………….κουραγιο Βρισα!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.