Lesvos Brevet 200km “Όλοι μαζί για την Βρίσα” | 26/05/18

Για άλλη μια χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διοργανώνει Brevet 200 χιλιόμετρα.

Το Brevet είναι ποδηλατική διαδρομή μη υποστηριζόμενη όπου οι ποδηλάτες έχοντας μόνο όσα θεωρούν οι ίδιοι απαραίτητα πάνω στο ποδήλατο τους καλούνται να καλύψουν την διαδρομή των 200 χλμ μέσα σε προκαθορισμένο χρόνο. Νικητές είναι όλοι όσοι τερματίσουν μέσα στον χρόνο.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου και είναι υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Τουρισμού.

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 από την Μυτιλήνη. Πρώτο σημείο ελέγχου είναι το χωριό Βρίσα για να τιμήσουμε με τον δικό μας τρόπο τους κατοίκους του που χτυπήθηκαν τον Ιούνιο του 2017 από τον καταστροφικό σεισμό που το ισοπέδωσε. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε για Σκαλοχώρι, το φιλόξενο χωριό που αγκάλιασε τους ποδηλάτες από την πρώτη δράση που πραγματοποιήθηκε πέρυσι. Τέλος επιστρέφουμε Μυτιλήνη αφού περάσουμε από το χωριό του Steffen, την ποδηλατική Στύψη με τους χαμογελαστούς κατοίκους και τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο που όσοι συμμετείχαν στο περσινό μας Brevet δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

200 χιλιόμετρα μέσα στην καταπράσινη Λέσβο, 3 σημεία ελέγχου για ξεκούραση και ανεφοδιασμό και πάντα παρέα με τον Πο.Συ. Λέσβου και τον χαμογελαστό Στέφανο.

Σας περιμένουμε….

Πληροφορίες: Διαδρομή – Road Book – Control times – Σημείο εκκίνησης

Έχει ανοίξει η ηλεκτρονική εγγραφή για τους ενδιαφερόμενους. Υπενθυμίζουμε ότι για την συμμετοχή του οι ποδηλάτες είναι υποχρεωτικό να έχουν ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ BREVET:
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ BREVET: http://www.brevets.gr/brevets/θέλετε-να-πάρετε-μέρος-σ’-ένα-brevet.html

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://www.lesvosmtb.gr/index.php/podilatika-nea/ekdiloseos/item/3307-lesvos-brevet-200km-oloi-mazi-gia-tin-vrisa

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ BREVET: http://www.brevets.gr/brevets/κανονισμοί.html

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ: http://www.lesvosmtb.gr/index.php/podilatika-nea/enimerosi/item/3316-ilektroniki-eggrafi-2018-lesvos-brevet-200km-oloi-mazi-gia-tin-vrisa

ΦΟΡΜΑ

ΕΓΓΡΑΦΗΣ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9ZGC0gNpxsqYZ8azE1dRAAShfk9SDbHuu_b_yZmQqy1Y5uw/viewform?usp=sf_link

στις 5:00:00 μ.μ.  

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

16 απαντήσεις στο Lesvos Brevet 200km “Όλοι μαζί για την Βρίσα” | 26/05/18

  1. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    ΣΥΝΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΉ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΒΡΙΣΑ

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Περασαν και οι ποδηλατες αλλα δεν μας ακουμπησαν απο τη φιλοξενια μας μονο μεχρι τη πευτσανη και πισω κατα τα αλλα για τι βρισα

  3. Ο/Η Επωνυμος λέει:

    Τι ήθελες να τους φουσκώσεις και τα λάστιχα?

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο συνδιοργανωτης δεν επρεπε στο πλατανο να εχει δυο τραπεζια με νερα και ισοτονικα ποτα να κερασουμε και να δουνε τα χαλια μας

  5. Ο/Η Παράκοιλας Στράτος λέει:

    Ανώνυμε η Τοπική Κοινότητα πρόσφερε στους ποδηλάτες φρούτα και νερά. Αν δεν γνωρίζεις μην γράφεις ανοησίες. Οσο για το αν θα έπρεπε να περάσουν από το χωριό θα πρέπει να γνωρίζεις ότι απαγορεύεται η διέλευση και γι αυτο και οι ίδιοι επέλεξαν να μην περάσουν.

    • Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

      Στρατή, το αδιέλευτον από τη Βρίσα δεν έχει γίνει κτήμα του λαού της Βρισας. Μόνο σαν επίδομα συγκατοίκησης.

      • Ο/Η The exorcist λέει:

        Και όμως κύριε Τεντομα υπάρχουν άνθρωποι που μένουμε στη Βρισα και δεν ζητάμε κανένα επίδομα! Μην.μας περνει όλους η μπάλα παρακαλώ

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αυτοί που χειρίστηκαν το ταμείο της σίτισης σεισμοπαθών έχουν την υποχρέωση να το φέρουν μέχρι τέλους.
    Πρέπει να απαντήσουν πιο είναι το υπόλοιπο του ταμείου, γιατί σταμάτησε η σίτιση , γιατί δεν έκαναν μια ενημέρωση για αυτό το θέμα αλλά λειτούργησαν εν κρυπτω.

  7. Ο/Η Παράκοιλας Στράτος λέει:

    Βασίλη συμφωνώ απόλυτα μαζι σου.

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το Τοπικό συμβούλιο ενημερώνει ότι για το 17 δεκαπενθήμερο(28 Φεβρουαρίου έως 14 Μαρτίου) και 18 δεκαπενθήμερο απο 17 εως 28 Μαρτίου έχει προβεί στις εξής πληρωμές ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΑΡ: 238,80€ ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ ΝΙΚ:87€ ΚΑΠΤΑΝΗΣ ΓΙΩΡ :648€ Σύνολο : 973,8 Υπόλοιπο : 5887,73 – 973,8=4913,93 απο αυτό το ποσό τα 4876,68 βρίσκονται στον λογαριασμό του Συλλόγου Βρισαγωτων Αθήνας και τα 37,25 στην Τοπική Κοινότητα.

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Έχει ενδιαφέρον λοιπόν τι θα γίνουν τα χρήματα αυτά τα οποία μας λέγατε ότι είναι για σίτιση και μόνο. Υπεύθυνα να μας απαντήσουν αν η σίτιση σταμάτησε και γιατί αφού τα χρήματα ήταν μόνο για αυτό το σκοπό.Νομιζω ότι κάποιοι είναι εκτεθενοι για τους χειρισμούς τους πάνω στο θέμα αυτό.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Είναι κρίμα που μια τέτοια διοργάνωση δεν αντιμετωπίστηκε από την τοπική Κοινότητα με την σημασία που της άξιζε.Υπαρχουν παράπονα από τούς διοργανωτές ότι η τοπική μας κοινότητα δεν έκανε τις ενέργειες εκείνες ώστε το γεγονός να δράσει πολλαπλασιαστικά για την περιοχή μας .Σε Σκαλοχώρι και Στύψη όπου ήταν σταθμοί αναφοράς έγινε πανηγύρι για το γεγονός αυτό.Ελπιζω να λάβουν το μάθημα και άλλη φορά να είναι πιο προσεκτικοί.

  11. Ο/Η Λασκαρίδης Ιγνάτιος λέει:

    Όσο αφορά το σχόλιο από Ανώνυμο αναγνώστη που έγινε σήμερα το πρωί, θα ήθελα εκ μέρους της διοργάνωσης να σας ενημερώσω ότι δεν έγινε κανένα παράπονο από κανέναν και αυτά που ζητήσαμε από την τοπική κοινότητα έγιναν κανονικά.
    Δεν ζητήσαμε ούτε γλέντια ούτε χώρους, απλά να αφιερώσουμε το Brevet στην πολύπαθη Βρίσα και ποδηλατήσαμε ως εκεί.
    Αυτό που θέλαμε ως ποδηλάτες ήταν να βοηθήσουμε το χωρίο με τον δικό μας τρόπο και νομίζω ότι το πετύχαμε.
    Όλοι οι ποδηλάτες είναι ευχαριστημένοι και εμείς ως διοργάνωση το ίδιο.
    Εκ μέρους του ΔΣ
    Λασκαρίδης Ιγνάτιος
    Πρόεδρος Πο. Συ. Λέσβου

  12. Ο/Η Ανώνυμος. λέει:

    Όσο και αν προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις απέτυχες παταγωδώς.Ο πρόεδρος του ποδηλατικου Συλλόγου απάντησε και μια και γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις πες μας τι πρόσφεραν στα άλλα χωριά οι κοινότητες ?γιατί και σε ανακοίνωση στο Facebook από τους διοργανωτές αναφέρουν ότι κέρασμα δόθηκε μόνο απο την Τοπική Κοινότητα Βρίσας.Καληνύχτα και όνειρα γλυκά…….

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 το Lesvos Brevet 200km, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο χωριό Βρίσα που χτυπήθηκε από τον φονικό σεισμό τον Ιούνιο του 2017. 34 ποδηλάτες από Λέσβο, Χίο και Αθήνα ποδηλάτησαν ως την Βρίσα δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την συμπαράστασή τους προς τους κατοίκους του χωριού που ισοπεδώθηκε. Ο γύρος των 200χλμ που καλούνται οι ποδηλάτες να καλύψουν σε διοργανώσεις brevet, ολοκληρώθηκε με το πέρασμα από τα χωριά Σκαλοχώρι και Στύψη.
    Εκ μέρους του Πο. Συ. Λέσβου ευχαριστούμε όλους τους ποδηλάτες που συμμετείχαν στην διοργάνωση, το μουσικό καφενείο που μας φιλοξένησε κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό, τα σημεία έλεγχου στο Σκαλοχώρι και Στύψη που ενυδάτωσαν και φίλεψαν τους ποδηλάτες και φυσικά την τοπική κοινότητα Βρίσας που παρόλη την κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή το χωριό και δέχτηκε να υποστηρίξει το brevet και κέρασε τους ποδηλάτες όταν έφτασαν.

    Search the Ράδιο Καλλονή 107,7 FM site
    Υποβολή

    • Ο/Η Ανωνύμως πως... λέει:

      Εσάς μπορεί να σας καλύπτει το κέρασμα, αλλά εμάς θα μας κάλυπτε η δημοσιότητα και σαν τέτοια δεν ορίζουμε το ραδιόφωνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.