Για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα το ΠΑΕΕΚ

Ανάμεσα σ’ αυτούς που δεν έχουν πάρει ακόμα το ΠΑΕΕΚ, δηλαδή την τελική έγκριση για την κατεδάφιση του σπιτιού τους, ήταν και η Κατερίνα Γεωργή, η οποία τελικά βρήκε την άκρη επικοινωνόντας με την κα  Αγγ. Κουμνά, στην αρχαιολογία   και στο τηλέφωνο  2105219024.

Έλυσε τις απορίες της και δρομολογήθηκε η λύση του προβλήματος που λίμναζε εδώ και 6 μήνες!

Για το λόγο αυτό σινιστάται σε όσους βρίσκονται στην ίδια περίπτωση να επικοινωνήσουν στο ίδιο τηλέφωνο με την ίδια -και πολύ εξυπηρετική- κυρία.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

12 απαντήσεις στο Για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα το ΠΑΕΕΚ

  1. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Η κυρία Κουμνά είναι πράγματι πολύ εξυπηρετική.
    Όμως επειδή παρακολουθώ καθημερινά το θέμα των προς διατήρηση από το Κ.Σ. Νεωτέρων Μνημείων δεν μπορώ να δεχτώ (αν αυτό υπονοείται από την κυρία Γεωργή) ότι η υπόθεση της ξεκόλλησε μετά την επικοινωνία της με την κυρία Κουμνά και ότι μπορεί να ήταν ακόμα κολλημένη αν δεν έκανε αυτό το τηλεφώνημα. Απλά, με την ευκαιρία της τηλ. επικοινωνίας η κυρία Κουμνά ενημέρωσε σε ποιά φάση βρίσκεται η υπόθεσή της κυρίας Γεωργή.

  2. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Όχι κ. Τεντόμα. Η κ. Κουμνά μου ζήτησε ένα τρόπο για να επικοινωνήσει επίσημα μαζί μου για να με ενημερώσει και να μου ζητήσει πιθανόν την άδεια και την συναίνεση μου για την κατεδάφιση του σπιτιού μου. Το τηλ. της κ. Κουμνά το πήρε από υπηρεσία της Μυτιλήνης ο κ. Βάσσος και μου το έδωσε γιατί και σε εκείνον καθυστερεί το ΠΑΕΕΚ. Επίσης η κ. Κουμνά μου είπε ότι περιμένει και τους υπόλοιπους από εμάς κάπου τριάντα άτομα ,που έχουν πάει τα σπίτια μας εκεί να επικοινωνήσουν μαζί της. Της έδωσα το τηλέφωνο του κ. Νικέλλη για να επικοινωνήσει μαζί του και συγχρόνως τον ενημέρωσα και εγώ. Δεν γνωρίζω αν επικοινώνησε.Πάντως σε εμένα ανέφερε ότι περιμένει και από τους υπόλοιπους να τηλεφωνήσουν.Το πώς θα χαρακτηριστούν τα σπίτια όλων μας ένα πρός ένα από την υπηρεσία δέν είναι κάτι που με αφορά. Απλά προσπάθησα να ενημερώσω και τους υπόλοιπους χωριανούς μου μήπως και βγάλουμε κάποια άκρη περιμένοντας και εγώ το mail από την υπηρεσία για να δω τί λέει. Γιατί μέχρι τώρα είμαστε στο σκοτάδι.

    • Ο/Η Τεντόμας Βασίλης λέει:

      Το πρόβλημα είναι ότι οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν επιστολή από τη κυρία Κουμνά (ΥΠΠΟ) στην οποία ενώ πρέπει να απαντήσουν άμεσα αν συμφωνούν με την εισήγησή της για χαρακτηρισμό ή μη του κτιρίου τους σαν διατηρητέου μνημείου, δεν απαντούν και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην εισάγεται το θέμα τους στο Κ.Σ. Νεωτέρων Μνημείων, αφού η γνώμη τους είναι απαραίτητη, εκτός και αν περάσουν 2 μήνες από τη λήψη της παραπάνω επιστολής.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΛΑΒΑ

  4. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Ήθελα νάξερα, όταν ένας ανώνυμος λέει “Δεν έλαβα κι εγώ επιστολή”, τι και Ποιός μπορεί να καταλάβει τίποτα;

  5. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Απ, ό,τι ξέρω θα σταλεί μια επιστολή για όλους τους ανώνυμους..

  6. Ο/Η Ζωή Δημητρακέλλη λέει:

    Την Πέμπτη 31/05/2018 θα περάσουν από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων άλλα πέντε κτίρια. Αν δεν έχουν ενημερωθεί οι ιδιοκτήτες γιατί το ΚΣΝΜ δεν είχε διευθύνσεις, ας μπουν και ας αναζητήσουν “Ημερήσιες Διατάξεις KΣΝΜ” Επίσης αν θέλετε μπορώ να αναρτήσω τους ιδιοκτήτες των κτιρίων.

  7. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Για τις 5 αυτές περιπτώσεις έχουν ειδοποιηθεί οι ιδιοκτήτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.