Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής

Η εκδρομή της Βιβλιοθήκης, όπως έχουμε ανακοινώσει, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου. Η εκδρομή θα είναι δωρεάν για τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη (πληρωμένη η συνδρομή του 2017 ή εγγραφή μέσα στο 2018) ενώ οι υπόλοιποι θα επιβαρυνθούν με 5€ το άτομο.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Αναχώρηση στις 8.00 από τα Βατερά (από ξενοδοχείο Αφροδίτη) με ενδιάμεσες στάσεις και στη συνέχεια από τη Βρίσα με προορισμό το μοναστήρι  της Παναγίας της Μυρσινιώτισσας στην Καλλονή.

Άφιξη γύρω στις 9.15 και παραμονή περίπου 30 λεπτά.

Αναχώρηση για τη Μονή Λειμώνος και άφιξη γύρω στις 10.15 Παραμονή εκεί περίπου 1 ώρα και επίσκεψη στο κελί του Αγίου Ιγνατίου και στο Μουσείο.

Αναχώρηση από εκεί περίπου στις 11.15 για Καλλονή. Θα ακολουθήσει προαιρετική επίσκεψη στο Ιερό των Μέσων (όσοι δεν θέλουν θα παραμείνουν στην Καλλονή, όπου θα επιστρέψουν και οι άλλοι).

Αναχώρηση από Καλλονή περίπου στις 13.30 για Σκάλα Καλλονής για φαγητό (σε κατάστημα ελεύθερης επιλογής του καθενός). Παραμονή στη Σκάλα για 2 περίπου ώρες και αναχώρηση κατά τις 4.00 για τη Φάρμα του Μπέη για καφέ-αναψυκτικό.

Αναχώρηση για επιστροφή γύρω στις 5.00 με 5.30

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 6 Μαΐου.

Σε όσους συμμετάσχουν θα δοθεί ενημερωτικό υλικό για τους χώρους επίσκεψης.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.