Από τον κ. Τεντόμα

Από τις 9.30 το πρωί βρέθηκα σήμερα Σαββατο στη Βρίσα .
Επισκέφθηκα τον χώρο φύλαξης αξιόλογων δομικών στοιχείων, όπου οι πέντε σωροί αξιόλογων στοιχείων ισάριθμων οικοδομών προ 15μέρου τώρα είχαν γίνει δώδεκα.
Στη Βρίσα οι κατεδαφίσεις συνεχίζονται και από τα υλικά κατεδάφισης προκύπτει απερίφραστα το συμπέρασμα ότι τα περισσότερα “κόκκινα” κτίρια ήταν χτισμένα με τελείως ακατάλληλα υλικά (χωματόλασπη και στρογγυλες πέτρες ποταμίσιες).
Με τους ελάχιστουςκατοίκους του χωριού που υπήρξε συνάντηση η εντύπωση ήταν ότι είτε αγνοούν είτε αμφισβητούν τις δυνατότητες που έχει δώσει η Πολιτεία για ανακατασκευή του χωριού.
Στου Προκόπα και στο Πλατανάκι, στα Βατερά, που υποτίθεται ότι θα είχαν προσέλθει όσοι σεισμοπαθείς έχουν εκκρεμότητες, για να ενημερωθούν από τον Συντονιστή ελάχιστοι οι παρευρισκόμενοι.
Ο Σύλλογος Σεισμοπαθών Βρίσας άφαντος.
Το συμπέρασμα;
Ή έχουν λυθεί όλα τα προβλήματά των σεισμοπαθών ή η μοιρολατρεία ζει και βασιλεύει.
ΜΕ αυτά τα μυαλά όμως δεν θα ξαναγίνει η Βρίσα.
Και ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Βασίλης Τεντόμας

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

14 απαντήσεις στο Από τον κ. Τεντόμα

  1. Ο/Η Ανωνυμοςς λέει:

    Ο κοσμος κ τεντομα εχει αγανακτηση με ολη αυτη την κατασταση.κοντευουμε ενα χρονο και οι καθυστερησεις που γινονται ειναι απαραδεκτες ουτε λεφτα ουτε τιποτα τι να ερθει να συζητησει ο κπσμος.το μονο ειναι οτι παιρνουν μερικοι τυχεροι το επιδομα ενοικιου ενω εχουν σπιτια.τωρα πως τακαταφερνουν δεν ξερω ..ο νοων νοειτω…..

  2. Ο/Η Τεντόμας Βασίλης λέει:

    Το σωστό πάντως είναι, όπως εγώ μιλάω επώνυμα και παίρνω την ευθύνη των λόγων μου, να κάνουν το ίδιο και οι μασκοφόροι κατηγορούντες εκ του ασφαλούς.

  3. Ο/Η The exorcist λέει:

    Δεν πρέπει να ρίχνετε ευθύνες για την κατασκευή των Σπιτιών κύριε Βασίλη! Αυτά βρήκαμε από τους γονείς μας αυτά είχαμε! Απλά τώρα πως μπορούμε να τα κάνουμε καλητερα θέλουμε

  4. Ο/Η Τεντόμας Βασίλης λέει:

    Δεν μίλησα για ευθύνες αλλά για αντικειμενική κατάσταση. Το χωριό χτυπήθηκε βάναυσα. Οι πληγές είναι μεγάλες. Δεν γιατρεύονται ούτε με μοιρολατρεία ούτε με κατάρες. Υπομονή, επιμονή και δραστηριοποίησή όλων των ζωντανών δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας. Το στοίχημα μιας νέας ζωντανής Βρίσας μπορεί να κερδιθεί.

  5. Ο/Η α λέει:

    οι βρισαγωτες το υπεραγαπανε το χωριο αλλα βαρεθηκανε τοις ψευτικες υποσχεσεις απο υπαληλους του ΣΥΡΗΖΑ .

  6. Ο/Η Ανωνυμοςς λέει:

    Η ανωνυμια σας πειραξε? Αυτα που συμβαινουν δεν σας πειραζουν? Τσαμπα ενοικια σε μερικους καθυστερηση στα λεφτα των κατεδαφισεων και πολλα.αλλα.την πεμπτη να ερθειο τσιπρας να δει τη βρισα για να καταλαβει το μεγεθος της καταστροφης.που να τολμησει ομως …

  7. Ο/Η Strange λέει:

    Μαζευτητε κι αφήστε τον άνθρωπο υσηχο να κάνει την δουλειά του !αγαπάμε το χωριο όλοι,αλλά ας αγαπήσουν κι οι β ρισαγωτες ο ένας τον άλλον!Αυτό είναι το πιο σημαντικό στην όλη υποθεση!

  8. Ο/Η Τειρεσίας..... λέει:

    Κ. Τεντώμα οι διαδικασίες που απαιτούνται σε συνδυασμό με τις απατήσεις ς καθημερηνότητας αλλά και το γενικότερο κλίμα της εποχής μας δικαιολουγόυν τη στάση που περιγράψατε. Έχει ήδη περάσει ένας χρόνος και ακόμα δε μπορούμε να πούμε οτι έχει μπει το νερό στ αυλάκι και πολύ περισσότερο δεν βλέπουμε διάφορα στο χωρίο. Αν θεωρήσουμε οτι η ταχύτητα των ενεργειών θα μείνει η ίδια εκτιμώ οτι το χωρίο θα χτιστεί το 2090.

    • Ο/Η Τεντόμας Βασίλης λέει:

      Μπορείς να μου απαριθμίσεις τα προβληματα που θα πρεπει να αντιμετωιστούν;
      Γιατί σε κάποια μπορεί και να συμφωνούμε…

  9. Ο/Η Κουσκος π Θεόδωρος λέει:

    Δυστυχώς είσαι πολύ γραφικός…….. Το μόνο που ξέρεις να κάνεις σε οποίων στα λέει κατάμουτρα είναι να τον βρίζεις από το fb.

  10. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Κύριε Τεντομα συνεχίστε. Η δουλειά σας αποδίδει και αυτό φαίνεται κάθε μέρα.

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Βασιλη μην απογοητεύεσαι απο τις ανορθογραφες και κακεντρεχείς τοποθετήσεις ανθρωπων με σκέψη που στερειται ουσίας και λογο που στερείται επιχειρήματων.Συνέχισε την ανιδιοτελή προσφορά σου γιατι η Βρισα την εχει ανάγκη!

  12. Ο/Η Κουσκος π Θεόδωρος λέει:

    Βάλε και το όνομά σου εκτός αν ντρέπεσαι για το ποιος είσαι.

  13. Ο/Η The exorcist λέει:

    Σήμερα στην Βρισα υπήρχε κάποιο επίσημο πρόσωπο μαζί με αρκετούς γαλωναδες… Άραγε γιατί δεν επισκέφτηκε και τις δύο υπάρχουσες ζωντανές γειτονιές της βρισας ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.