Διαμαρτυρία των φορέων του χωριού

Κείμενο διαμαρτυρίας έστειλαν το τοπικό συμβούλιο και οι φορείς του χωριού μας στο Δήμαρχο και  τον αντιδήμαρχο καθαριότητας για τα προβλήματα του χωριού. Σχετικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας “Νέα της Λέσβου”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Διαμαρτυρία των φορέων του χωριού

  1. Ο/Η ΔΗΜΟΤΗΣ ΒΡΙΣΑΣ λέει:

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΞΕΝΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΙΔΙΩΤΗ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΙΟΛΛΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΠΑΡΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  2. Ο/Η ΒΑΤΕΡΙΑΝΟΣ λέει:

    AΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΟΤΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ Η ΜΥΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ

  3. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΖΩΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ…ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΜΕΣΑ ΘΙΓΕΝΤΕΣ , ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.