Μέχρι τη Μ. Πέμπτη οι αποζημιώσεις

Μέχρι τη Μ. Πέμπτη το αργότερο θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις για τις οικοσκευές. Η αρμόδια αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών Αναστασία Αντωνέλλη (η οποία είχε κάνει συντονισμένες ενέργειες για το θέμα εδώ και μήνες) βρήκε συμπαραστάτη την αντίστοιχη αντιπεριφερειάρχη Καλλιόπη Πρωτογεράκη -Γόμου σε χτεσινή κοινωνική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν και αποφάσισαν να καταβάλουν άμεσα τις αποζημιώσεις για τις οικοσκευές των σεισμοπαθών από τα διαθέσιμα του Δήμου και της Περιφέρειας και όταν “δεήσει” ο κρατικός μηχανισμός να δώσει τα χρήματα να αποκαταστήσουν τα διαθέσιμα των οργανισμών τους.

Να σημειώσουμε ότι και οι δυο έχουν άμεση σχέση με την περιοχή μας, η πρώτη αφού κατάγεται από τα Βασιλικά και της δεύτερης ο σύζυγος από τον Πολιχνίτο, και συχνά σχολίαζαν την αδικία σε βάρος του νησιού μας σε σχέση με την Μάνδρα.

Τα χρήματα θα κατατεθούν στους λογαριασμούς που μπήκαν και τα 586€ από Μ. Τρίτη μέχρι Μ. Πέμπτη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Μέχρι τη Μ. Πέμπτη οι αποζημιώσεις

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Να φανταστώ ότι είναι Πρωταπριλιατικο ψέμμα….

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ωραίο ψέμμα!!!!

  3. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    δασκαλε δεν μας ειπες ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ όπως κανεις συνηθως το αφησες σε αναμονη κι αυτό μας βαζει σε υποψίες παιζεις με τον πονο μας,,,ασ είναι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δασκαλε καλο μηνα να εχουμε…ομως λογο της Πρωταπριλιας δυσκολο να το πιστεψουμε μακαρι να ειναι αληθεια να παρουμε μια ανασα τοσο πολυ που την εχουμε αναγκη…

  5. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    KA

    Kαλοοοοοο και του χρονου να εισαι καλα δασκαλε μας εκανες και γελασαμε,,,,,

    KK

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.