Κουβάδες για τα σκουπίδια

Με έγγραφό της η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βρίσας προς τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Κονιαρέλλη ζητά να παραχωρηθούν στο χωριό 6 μικροί και 6 μεγάλοι κουβάδες απορριμμάτων γιατί όπως γράφει (μεταξύ άλλων):

“…Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι κάδοι απορριμμάτων να είναι μονίμως ξεχειλισμένοι, ενώ η έλλειψη τους από σημεία του χωριού που έπρεπε να υπάρχουν ,να είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

 Δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέπτες της Συλλογής Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού σχολίασαν αρνητικά την κατάσταση που επικρατεί .”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

7 απαντήσεις στο Κουβάδες για τα σκουπίδια

  1. Ο/Η θανασης λέει:

    kαι γιατι οταν εγω ειπα στην κυρια προεδρο να βγαλω δικο μου σκουπιδοντενεκε και να βαζω τα σκουπιδια μου μεσα ειπε δεν θα βγαλεις σκουπιδοντενεκε αλλα θα τα εχεις μεσα στο μαγαζι σου

  2. Ο/Η θανασης λέει:

    και ενα σχολιο ασχετο με αυτο .καποιος η καποια ενδιαφερεται πολυ για την υγεια μου. δεν εξηγειται αλλιως το ενδιαφερον της για μενα και οτι εχει ειδοποιησει την αστυνομια πολλες φορες οτι εγω κυκλοφορω με την μηχανη χωρις κρανος λες και ειμαι μον. εγω ας ανοιξει τα ματια του αυτος η αυτη και να με παρατησει ησυχο γιατι θα εχουμε ντανταρουκια

  3. Ο/Η Θοδωρής Γ Κουσκος λέει:

    Τι είναι τα ντανταρουκια

  4. Ο/Η curius λέει:

    πιθανόν Τούρκικη Λέξη ή νεοβρισαγότικη!!

  5. Ο/Η Θοδωρής Γ Κουσκος λέει:

    Πρέπει να μάθουμε όμως και την δυναμική της λέξης ώστε να ψυχολογήσουμε και το μέγεθος του παραπόνου του χωριανού μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.