Από το Σύλλογο σεισμοπαθών

Ευχαριστούμε τον «Βρισαγώτη» Φίλλιπα

Ο «Βρισαγώτης»  Φίλλιπας ( Philippe De Pratere ) και οι φίλοι του στο Βέλγιο, προσέφεραν στο Σύλλογο Σεισμοπαθών Βρίσας το ποσό των 500 ευρώ που μαζέψανε από την ελληνική βραδιά που διοργανώσανε στο Βέλγιο τον Νοέμβριο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Από το Σύλλογο σεισμοπαθών

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Άρχισε το ξήλωμα της άριστης και ολοκαίνουριας περίφραξης στην παλιά χωματερή της Πευκιανής. Η περίφραξη είχε γίνει μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης της χωματερής. Ήταν με πυκνούς τσιμεντοπάσσαλους χοντρό δικτυωτό και τρεις σειρές αγκαθωτό στην κορυφή. Μιλάμε για κάστρο. Εκτός από τον προφανή λόγο ράβε-ξήλωνε για την χαρά της κονόμας του εργολάβου που θα την αντικαταστήσει υπάρχει άλλος λόγος που να ικανοποιεί την κοινή λογική; Είναι τουλάχιστον προσβολή για τον φορολογούμενο πολίτη σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς. Ας απαντήσει κάποιος αρμόδιος κι αν όχι ας το ψάξει ο σύλλογος. Είναι ντροπή να μαζεύουμε χρήματα για σίτιση και παράλληλα χρήματα φορολογουμένων να κατασπαταλώνται σε δήθεν έργα για την φύλαξη των οικοδομικών υλικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.