Τσίκνισαν και τα παιδιά!

Με φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βρίσας δεν έμειναν …παραπονεμένα!

Ύστερα απόλίγες ώρες μάθημα …τίμησαν το έθιμο.

Παραθέτουμε κείμενο από το Σύλλογο:

Ο Σύλλογος γονέων ευχαριστεί θερμά τον κ Γιάννη Παττακό Πρόεδρο του συλλόγου,,LESVOS RUNERS,  για την δωρεά που έκαναν στον σύλλογο γονέων το χρηματικό ποσό των 270,0€. Τα χρήματα αυτά ο σύλλογος τα χρησιμοποίησε για τα έξοδα της Τσικνοπέμπτης στο Δημοτικό σχολείο για τα παιδιά του Δημοτικού Κ Νηπιαγωγείου Βρισας. Επίσης ευχαριστεί θερμά κ το κατάστημα τού κ. Καραισκου για το ψήσιμο για τα σουβλάκια . Κ του χρόνου!!!

Επίσης παραθέτουμε και την …εκπαιδευτική διάσταση της εκδήλωσης από τους εκπαιδευτικούς:

Σήμερα οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βρίσας, απολαύσαμε την μέρα μας, τις τελευταίες ώρες του διδακτικού μας ωραρίου, στην αυλή, το γλεντήσαμε, ως είθισται και το τσικνίσαμε με την ψυχή μας! Πως; Χορεύοντας νησιώτικους χορούς, γελώντας, τραγουδώντας και τσικνίζοντας, μιας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, έψησε και προσέφερε, σουβλάκια, πατάτες τηγανιτές, πίτες και αναψυκτικά, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Τέλος, τα νηπιάκια γιόρτασαν την μέρα αυτή και μασκαρεύτηκαν σε Μίκυ  και Μίννι Μάους… 
Καλή αποκριά!!!
Να ‘μαστε γεροί και του χρόνου
Οι εκπαιδευτικοί
του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βρίσας
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.