Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Ψαρανιού

Οι εκδόσεις ΑΙΟΛΙΔΑ  θα παρουσιάσουν το καινούριο βιβλίο που εξέδωσαν, του Προέδρου του Συλλόγου Βρισαγωτών Αθήνας, Φιλόλογου, Βασίλη Ψαριανού με τίτλο:

 “Για την Παιδεία και τη Δημοκρατία. Προς νεαρόν Επαναστάτη”

Η παρουσίαση θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης, 2ας Μαΐου, στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. (Ακαδημίας και Γεναδίου 8, στην Αθήνα.)

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Απόστολος Κακλαμάνης, πρώην Πρόεδρος της Βουλής και ο Γιάννης Γιαννέλλης, πρώην βουλευτής. Την εκδήλωση θα συντονίσει η πολιχνιάτισα (και πανταχού παρούσα) Κατερίνα Πατακού-Πολυχρονοπούλου.

Θερμά συγχαρητήρια στο Βασίλη για την καινούρια πνευματική του δημιουργία.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

14 απαντήσεις στο Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Ψαρανιού

  1. Ο/Η ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

    ΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ”ΕΜΠΡΟΣ” ΤΟΤΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ”ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΡΙΣΑΓΩΤΕΣ,ΚΑΛΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΠΙΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ….ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΥΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ……….

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ….! ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ…! ). ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ή ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΟΦΛΑΛΜΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ΓΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΩ ΜΑΣ, ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

  3. Ο/Η curius λέει:

    ah re comiunist!!!!!

    • Ο/Η curious λέει:

      κύριε Κουριους, να κρατάτε τις κριτικές σας για το σάπιο κουφάρι σας. Σας ευχαριστώ

      • Ο/Η curius λέει:

        εσύ τώρα γιατί πετάχτηκες σα αγγούρι??,και σταμάτα να αντιγράφεις το nickname μού! άντε να πιείς το γάλα σού! μικροί μεγάλοι μάθαμε compiuter

        • Ο/Η curious λέει:

          Προφανώς παρεξήγησες το nickname, καθώς δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Αντιθέτως θα πρότεινα να πας εσύ να μάθεις Αγγλικά. Curious στα αγγλικά μεταφράζεται ως περίεργος… Tο δικό σου nickname, προτρέπει στον Ρωμαίο αξιωματούχο, που εμένα με προτρέπει να υποθέσω πως ή είσαι αστυνομικός η στρατιωτικός, ή ότι δεν ξέρεις Αγγλικά. Ότι και να είσαι, δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, απλά αν θέλεις να κάνεις SPAM καν το κάπου αλλού και με πιο εποικοδομητικά σχόλια από τις ξερές και χωρίς νόημα και πνεύμα κοτσάνες σου.
          Σ’ευχαριστώ

          • Ο/Η curius λέει:

            Βλέπω ότι ξέρεις από ιστορία! Είσαι διαβασμένος/η..
            Δέ προσπαθώ νά κάνω SPAM όπως εσύ λές.πιστέυω ότι τά σχόλια πού κάνω είναι καλά..εσύ μυγιάστικες καί μού άνοιξες πόλεμο!,λέγοντας μέ σάπιο κουφάρι..οπότε θά σέ πολεμήσω ..νά τό ξέρεις. Όσο γιά τό αν είμαι στρατιωτικός ή αστυνομικός είσαι AOUT..
            Προσωπικά όμως πιστέυω ότι ένας στρατιωτικός νόμος θά βγάλει τήν Ελλάδα από τήν κρίση
            Σέ ευχαριστώ με τήν σειρά μού

  4. Ο/Η βασίλης λέει:

    Ο συνήθως υπό την ανωνυμίαν κρυπτόμενος εξεμεί ό,τι τρώγει κατά το: ΄κτσια τρως,κτσια μολογάς!
    Όσο για τα ¨επαναστατικά¨ γιούρτια, άσε μην ξοδεύεσαι, σύντροφε, μπορείς να αρχίσεις την…επανάσταση και από το κάψιμο του βιβλίου μου,όπως συνήθιζε ο ιδεολογικός σου πρόγονος, ο Χίτλερ!

    • Ο/Η curius λέει:

      δέ μα ρέ σουν τα κτσά!!!

      • Ο/Η Kapsaleas λέει:

        Μισό λεπτό, γιατί κάπου το έχασα… τα “κτσιά” και λοιπά προφανώς προορίζονται για το σχόλιο του “ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ” όχι για σένα Curius … που αν θες ένα στρατιωτικό νόμο, κράτα και μια στρατιωτική πειθαρχία τέλος πάντων!

  5. Ο/Η Kapsaleas λέει:

    Αναρωτιέμαι πόσοι πρόλαβαν και διάβασαν το βιβλίο, απ’ αυτούς που σχολιάζουν; Οι πόσοι ξέρουν και διατάζουν τι ΠΡΕΠΕΙ και τι δεν ΠΡΕΠΕΙ να κάνει αυτή η έρμη η νεολαία; Αν όλοι οι βρισαγώτες είχαμε ακριβώς την ίδια άποψη, τότε το χωριό ή μπανανία θα λεγόταν ή ουτοπία.
    Και βρε παιδιά, λίγη ορθογραφία, μας καμαρώνουν όλοι… βρε Ανώνυμος και συ βρε Curius, ούτε ένα Communist δεν ξέρεις πως γράφεται… άμα βρίσει κάποιος κανένα Καστοριάδη, Ένγκελς, Μπουχάριν … να μην σκάσει και σένα λίγο το χειλάκι σου;

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν μας τα είπες αυτά ρε Curius …. ο μελιγαλάς έχει λίγο χώρο ακόμα πάντως!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.