Εμπλοκή για τα φάρμακα

Είναι γνωστό ότι όσοι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού μας στο ΑΜΚΑ τους δεν υπάρχει ως μόνιμη κατοικία η Βρίσα δεν μπορούν να πάρουν δωρεάν τα φάρμακά τους. Επίσης είναι γνωστό ότι υπήρξε καλή διάθεση από την πλευρά της πολιτείας να γίνει στα ΚΕΠ διόρθωση της μόνιμης κατοικίας ώστε να μπορούν και αυτοί να επωφεληθούν του ευεργετήματος.

Το παρακάτω μήνυμα όμως που πήραμε από ενδιαφερόμενο της κατηγορίας αυτής δείχνει ότι υπάρχει εμπλοκή και δεν μπορεί να γίνει διόρθωση της διεύθυνσης. Ας το δουν οι αρμόδιοι.

“Στρατη η διευθυνση κατοικιας δεν αλλαζει στα ΚΕΠ, γιατι δεν μπορει να μπει ως τοπος διαμονης η Βρισα ,αλλα μονο ως οδος,πραγμα που δεν αναγνωριζεται απο το συστημα. Μηπως να μας ενημερωσει ο κ. Τεντομας πως μπορει να γινει? Εγω απευθυνθηκα και στο ΙΚΑ αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα!”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Εμπλοκή για τα φάρμακα

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σ΄εμένα έγινε κανονικά η αλλαγή τόπου διαμονής στο ΚΕΠ και μου είπαν ότι πρέπει να ενημερώσω για την αλλαγή και την ασφάλειά μου που νομίζω ότι είναι λογικό.

  2. Αρχικά υπήρξε κάποιο μπέρδεμα. Τελικά, με εξαίρεση τους ασφαλισμένους στον ΟΓΑ που λύνουν το πρόβλημά τους στο ΚΕΠ, όλοι οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι που έχουν πρόβλημα με τον τόπο κατοικίας θα πρέπει να απευθυνθούν στα δικά τους ταμεία (πχ ΙΚΑ, ΕΤΑΑ κλπ) όπου μπορούν να κάνουν ενημέρωση της κατοικίας τους (ΒΡΙΣΑ) προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (προφανώς το Ε1, που θα πρέπει να αναγράφει σαν μόνιμη κατοικία ΒΡΙΣΑ).

    • Ο/Η Πετρελλης Ευαγγελος λέει:

      Το ΙΚΑ μας παραπεμπει στα ΚΕΠ ,2 φορες επικοινωνησα μαζι με υπαλληλο του ΙΚΑ.Εκτος οι ασφαλισμενοι στον πρωην ΟΠΑΔ να πρεπει να απευθυνθουν καπου αλλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.