Η Επιτροπή σίτισης ενημερώνει

Το πρόγραμμα σίτισης το οποίο υλοποιείται στο χωριό μας μπαίνει στο δέκατο τρίτο δεκαπενθήμερο.

Και για αυτό το δεκαπενθήμερο  η επιτροπή αποφάσισε να δώσει κρεατικά και τυρί μόνο σε άτομα ανίκανα ή σχεδόν ανίκανα για εργασία δεδομένου ότι η ελαιοσυλλογή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και υπάρχουν εισοδήματα είτε από ιδιόκτητα περιουσιακά στοιχεία είτε από μεροκάματα.

Η επιτροπή σίτισης (Ε.Σ.) διευκρινίζει ότι:

  1. Στην κατηγορία των δικαιούχων κρεατικών-τυροκομικών δεν περιλαμβάνονται συνταξιούχοι (εκτός αν υπάρχουν σημαντικοί ειδικοί λόγοι) αλλά άνεργοι ή σχεδόν άνεργοι.
  2. Στην κατηγορία των δικαιούχων μερίδων έτοιμου φαγητού περιλαμβάνονται συνταξιούχοι ή άτομα με προβλήματα υγείας που δεν είναι ικανά να ετοιμάσουν από μόνα τους ένα καλό φαγητό. Στην κατηγορία αυτή με δεδομένο ότι έχει αυξηθεί το διαθέσιμο ποσό της Επιτροπής εφαρμόστηκαν με ελαστικότητα οι όροι ώστε να περιληφθούν περισσότερα άτομα. Για παράδειγμα περιλήφθηκαν και ηλικιωμένοι μόνιμοι κάτοικοι Βατερών που δεν ταλαιπωρήθηκαν από το σεισμό.

Η Ε.Σ. προέβη σε μερική αναδιάρθρωση των δικαιούχων διαγράφοντας άτομα που έφυγαν από το χωριό ή δήλωσαν ότι για λόγους υγείας δεν επιθυμούν να παίρνουν μερίδες φαγητού .

Έτσι κατά την περίοδο από 3 ως 16 Ιανουαρίου θα προσφέρονται μερίδες καλού φαγητού κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή στους :

 

Από 3/1 ως 16/1  
ονοματεπωνυμο αριθμός
μερίδων
Αναγνώστου Ολυμπία 1
Βαληλής Γιώργος 2
Βερβάτη Βασιλεία 1
Καραισκου αδέλφια 2
Κοντός Παράσχος 1
Κουλαρά Ελένη 1
Κούτσικου Αθανασία 1
Κρικλάνη Διαμάντω 1
Κωστάκης Δημήτρης 2
Λινάρδος Σπύρος 1
Λινάρδου Σωτηρία 1
Μανώλας Μανώλης 1
Μαυρέλλης Παναγιώτης 2
Παππά Χριστίνα 1
Πονηρού Ελένη 1
Πορτογλή Μυρσίνη 1
Σιγιώργη Μυρσίνη Παν 1
Χατζημαλιάκα Μέλπω 1
ΣΥΝΟΛΟ

22

 

Οι μερίδες φαγητού θα παρασκευάζονται στο κατάστημα Μπινή – Παπαδόπουλου

Επίσης θα προσφερθούν ποσότητες φέτας (από 0 ως 2 κιλά ανά οικογένεια), μοσχαρίσιου κρέατος (από  1 ως 2,5 κιλά), κιμά (από 0,5 ως 2 κιλά) και κοτόπουλου (από 1 ως 4 κιλά) στους:

Buzi Lulzime
Δηκελιώτη Μαρία
Δοϊτσίδη Βαρβάρα
Θαλασέλλη Γεωργία
Καβουρή Δέσποινα
Καλαγάνη Ευστρατία
Καρτέρη Άννα
Σαββαδέλλη Μεταξία
Τσιτσάνου Μαρία

Οι δικαιούχοι αυτό το δεκαπενθήμερο τη φέτα θα την παίρνουν από το κατάστημα Πετρέλλη.  

Σημείωση:

Η Ε.Σ. καλεί τα άτομα που παίρνουν τις μερίδες έτοιμου φαγητού ή συγγενικά τους πρόσωπα να την ενημερώνουν για την ποιότητα και την ποσότητα των φαγητών καθώς και για το αν τηρείται το μενού το οποίο έχει συμφωνηθεί με τα καταστήματα που αναλαμβάνουν την ετοιμασία του φαγητού να περιλαμβάνει μια μέρα κρέας, μια μέρα κοτόπουλο και μια μέρα κιμά.

Η Ε.Σ. ευχαριστεί όλους όσους επώνυμα κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τη δικαιότερη λειτουργία του προγράμματος είτε αυτές αφορούσαν συγγενικά τους πρόσωπα είτε ξένα.

Επίσης η επιτροπή καλεί κάθε έναν που θεωρεί ότι η λειτουργία της δεν είναι σωστή αφενός να καταθέσει επώνυμα τις παρατηρήσεις του και αφετέρου να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας της συμμετέχοντας σ’ αυτήν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.