Τα νέα του Δημοτικού Σχολείου

Βαρυφορτωμένο με εκδηλώσεις και προσφορές αγάπης το πρόγραμμα του σχολείου μας τις τελευταίες μέρες του χρόνου που έφυγε.

Το σχολείο ευχαριστεί όλους όσους έδειξαν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους προς τα παιδιά του σχολείου και ιδιαίτερα:

  • Το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Βρίσας ευχαριστούν θερμά τους εκτελεστές της διαθήκης του Ιδρύματος Εριφύλλης Αρχοντοπούλου για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους προς τα σχολεία του χωριού μας και την αλληλεγγύη τους προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Πρόσφεραν τσάντες για το κάθε παιδί με είδη πρώτης ανάγκης και γραφική  ύλη. Επίσης σε κάθε οικογένεια πρόσφεραν από ένα κοτόπουλο. Πράξεις αγάπης, προσφορές που κάνουν πράξη το πνεύμα των ημερών και προκαλούν συγκίνηση και ένα θερμό ευχαριστώ μέσα απ’ τις παιδικές ψυχούλες.
  • Το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που συμπλήρωσε τα δώρα που πρόσφερε το σχολείο σε κάθε παιδί με δώρα για τις οικογένειές τους.
  • Το αρτοποιείο Τριανταφύλλου-Δροσίνη του χωριού μας για τα πολλά σε ποσότητα σε ποικιλία κεράσματα που πρόσφερε αφιλοκερδώς στο σχολείο για να κεραστούν οι -πολλοί- επισκέπτες των τελευταίων ημερών πριν τις διακοπές.

Το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου εύχονται σε όλους Βρισαγώτες και τους φίλους του χωριού μας

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.