Εκδηλώσεις

Συνήθως κάθε καλοκαίρι γίνονται συναντήσεις “αποφοίτων” (ή απλά συμμμαθητών) κάποιας χρονιάς του Λυκείου Πολιχνίτου. Στις 10 Αυγούστου πραγματοποίησαν τη συνάντησή τους οι απόφοιτοι του 1991, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο Λύκειο και στη συνέχεια γευμάτισαν στο Κέντρο Νεράιδα (Προκοπίου) μαζί με τους καθηγητές τους.

Χτες συγκεντρωθήκαμε οι απόφοιτοι του 1970 στα Καλαμάκια και φυσικά ύστερα από 41 χρόνια είχαμε πολλά να πούμε. Συνταξιούχοι πια αρκετοί από μας. Παρέλασαν μποστά μας Αμερική, Σαν Πάολο, Γιοχάνεσμπουργκ και φυσικά όλη η Ελλάδα μέσα απ’ της αφηγήσεις της διαδρομής του καθενός μας όλα αυτά τα χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούσαμε και καμαρώναμε την ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Βασιλικών που εκπροσωπούσε όλη την περιοχή μας. Δυστυχώς η ομάδα έσβησε αλλά στη θέση της ξεπήδησε μια άλλη με έδρα τον Πολιχνίτο και μέλη απ’ όλα τα χωριά. Προχτές μάλιστα σε φιλικό αγώνα νίκησε το Ίππειος με 5-1. Σήμερα μια “υποομάδα” της πήρε μέρος σε τουρνουά 5Χ5 που οργάνωσε το Αμπελικό (με κεντρική ψυχή και πάλι τον Παπά Στρατή). Αγωνίστηκε με την ομάδα του Παλαιοχωρίου και έχασε 2-0 στα τελευταία λεπτά της παράτασης.  

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.