Η ώρα της επαλήθευσης

Δήμος και Περιφέρεια ισόβαθμοι, παίρνοντας  μόλις τη βάση, στην αξιολόγηση της αξιοπιστίας τους:

Στις 6 Ιανουαρίου του 2017, στην κοπή της πίτας του τοπικού συμβούλιου,  γράφαμε στη σελίδα μας:

“Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος μετέφερε υποσχέσεις του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού και του Αντιπεριφερειάρχη Θοδωρή Βαλσαμίδη για το 2017. Ο πρώτος υποσχέθηκε να ηλεκτροδοτηθεί -επιτέλους- η περιοχή της Χούλιαρης και ότι μέσα στο 2017 το νερό των πηγών Αμπελικού θα έρθει στα Βατερά. Ο δεύτερος μας πληροφόρησε ότι στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για το 2017 έχουν μπει 60.000€ για τον καθαρισμό του Αλμυροπόταμου και 1.600.000€ για τη βελτίωση του δρόμου Αγιάσος-Πολιχνίτος-Βρίσα-Βατερά-Σταυρός. Σημείωση: Νομίζω ότι εκφράζω αρκετούς λέγοντας ότι ασφαλώς τους ευχαριστούμε αλλά και τους υποσχόμαστε ότι εμείς δεν θα ξεχάσουμε τις υποσχέσεις των.”

Με την εκπνοή της χρονιάς διαπιστώνουμε:

Ηλεκτροδοτήθηκε -τρόπος του λέγειν- η Χούλιαρη

Δεν ήρθε σταγόνα νερού στα Βατερά απ’ τις πηγές Αμπελικού

Καθαρίστηκε ο Αλμυροπόταμος και ο χείμαρρος του χωριού

Δεν έγινε καμιά εργασία βελτίωσης του δρόμου Αγιάσος -Πολιχνίτος-Βατερά.

Ισοπαλία στην αξιοπιστία των υποσχέσεών τους!

Σημείωση: Τί γίνεται με τα κοντέινερ; Τελικά θα φέρει η Περιφέρεια τα κοντέινερ που υποσχέθηκε με καμάρι κατά την παράδοση των πρώτων ή μας κοροϊδεύει; Ήδη άρχισαν οι κατεδαφίσεις. Που θα πάμε τα πράγματά μας; Τουλάχιστον ας μην μας υπόσχονταν να προσπαθούσε ο καθένας μας να βρει τη δική του λύση.  Πρόεδρε Στρατή Παράκοιλα μένεις και εσύ εκτεθειμένος γιατί πολλές φορές επαναλάμβανες τις υποσχέσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Η ώρα της επαλήθευσης

  1. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Κ τι γινεται με το θεμα των οικοσυσκευων?

  2. Ο/Η Stella Anagianni λέει:

    Απο υποσχεσεις χορτασαμε εργα δεν βλεπουμε και ερχομαι στο θεμα των κοντεινερ ποτε θα τα φερουν εχουν σκοπο να τα φερουν η να κανουμε τα επιπλα μας καυσοξηλα τωρα που ειναι χειμωνας και το ξαναλεω δεν ειναι μονο τα κοκκινα σπιτια που εχουν προβλημα ειμαστε και με τα κιτρινα οταν ξεκινησουν οι ερχασιες τα σπιτια μας θα γινουν γιαπια εμενα ο επανω οροφος θα πεσει που θα βαλω τα πραγματα ξςρει να μου πει η κυρια Καλογηρου?????

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η Κα Στέλλα εχει απολυτο δίκιο…..
    οσοι εχουν κιτρινα σπιτια…οι μηχανικοι τους ειπαν να βγαλουν σιγα σιγα ολα τα πραγματα για να ειναι το σπιτι αδειο οταν ξεκινησουν οι εργασιες…
    Που λοιπον θα τα παμε ολα τα επιπλα ?? μεσα σε χωραφια ??
    Θα πρεπει σοβαρα να δουνε να μεριμνησουνε και για τα κιτρινα.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    O Σύλλογος Σεισμοπαθών κάνει διακοπές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.