Παιδιά κάντε υπομονή. Κοντεύουμε!!!

Ανοίγουν αύριο τα σχολεία και όπως νά χει το πράγμα τα παιδιά δεν είναι …ενθουσιασμένα! Τα παιδιά του γυμνασίου και του Λυκείου της περιοχής μας θα παρατείνουν κατά μια μέρα τις διακοπές τους αφού αύριο γιορτάζει ο πολιούχος του Πολιχνίτου, Άγιος Γεώργιος.

Βέβαια έχουμε και τον “δικό μας” Άγιο Γεώργιο όπου προβλέπεται όσοι πάνε να περάσουν καλά αφού ο καιρός θα είναι εξαιρετικός. Οι μαθητέ των μεγάλων σχολείων θα προσέλθουν, όπως προαναφέραμε, …νόμιμα. Οι μικρού του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου συνηθίζεται αυτή τη μέρα να κάνουν μια ομαδική κοπάνα με την …αμέριστη συμπαράσταση των δασκάλων τους, ώστε όλοι να συμμετάσχουν στο πανηγύρι.

Ακολουθεί η Πρωτομαγιά, έχουμε και τις αργίες λόγω των εκλογών, έχουμε και τις εκδρομές, πάει τελειώσαμε!!!

Υ.Γ. Η ευγενική άμιλλα ανάμεσα στα παιδιά είναι ένα απ’ τα πιο σημαντικά κίνητρα για την ανάδειξη των ικανοτήτων τους. Έτσι τον Παναγιώτη Μπατζάκη που και σήμερα απήγγειλε το “πιστεύω” ακολούθησε και ο Μάριος Ζαφειρίου , μαθητής του Δημοτικού και αυτός, με την απαγγελία του “Πάτερ ημών”. Μπράβο παιδιά. Να μη διστάζετε να συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις ( έστω και παρατραβηγμένη η γενίκευση)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.