Είμαστε υπανάπτυκτοι …

Υπάρχουν αρκετά περιστατικά (όπως η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και άλλα) που δείχνουν ότι δυστυχώς είμαστε “καθυστερημένος λαός” (και με συγχωρείτε πολύ για την έκφραση). Τους τελευταίους μήνες έχουν τοποθετηθεί στο χωριό θυρίδες των ΕΛΤΑ για την εξυπηρέτηση των κατοίκων. Οι θυρίδες αυτές υπάρχουν σε δυο μεταλλικές ντουλάπες, η μία εκ των οποίων έχει τοποθετηθεί στο χώρο Γραγουδά που διαμόρφωσε ο Σύλλογος του χωριού. Εκεί μαζεύονται αρκετά παιδιά ηλικίας μέχρι και εφηβικής. Η ντουλάπα που έχει στερεωθεί στο δάπεδο με μεγάλες βίδες έχει δυο φορές μέχρι τώρα (μέσα στο καλοκαίρι)  αποστερεωθεί από τα παιδιά τα οποία την σπρώχνουν πολύ δυνατά. Επίσης βάζουν μέσα στις τρύπες των κλειδαριών ξυλαράκια δημιουργώντας προβλήματα. Το ξεχαρβάλωμα αυτό είναι πολύ επικίδυνο διότι η βάση στήριξης είναι πολύ μικρή και πολύ εύκολα μπορεί η ντουλάπα να ανατραπεί και να πλακώσει κανένα παιδί με ολέθρια αποτελέσματα.

Καλά οι γονείς και οι παππούδες δεν ενδιαφέρονται για το χωριό, την εικόνα του και την εξυπηρέτηση των κατοίκων του. Δεν ενδιαφέρονται ούτε για την αρτιμέλεια των ανήλικων παιδιών που φροντίζουν!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Είμαστε υπανάπτυκτοι …

  1. Ο/Η Παραθεριστής λέει:

    Σήμερα, ανήμερα της Παναγίας, επισκέφτηκα το εκκλησάκι του Άγιου Νικόλα που πρόσφατα εγκαινιάστηκε στο οικόπεδο των αδερφών Νικέλλη.
    Καλή κατασκευή, καλής ποιότητας υλικά, με σύγχρονη αντίληψη αισθητικής. Ξωκλήσι σε μοντέρνα εκδοχή.
    Δεν μπορώ να πω πως με υπέβαλε. Δεν με ενέπνευσε να προσευχηθώ. Ίσως γιατί με ενόχλησε ιδιαίτερα η αυθάδεια, η ματαιοδοξία όλων όσων συνέβαλαν στην κατασκευή του ναού.
    Σκύβεις να προσκυνήσεις την εικόνα και σου καρφώνεται στο μάτι ποιος την δώρισε, για ποιο λόγο, σε ποιόν την αφιερώνει κλπ.
    Γεμάτος ο τόπος με ταμπέλες, ταμπελίτσες , μικρές μεγάλες, έντονες, σε διαφορετικά χρώματα, να φαίνεται ποιος έφτιαξε τι, για ποιο λόγο, να κομπάζουν και να διαγωνίζονται μεταξύ τους οι εγωισμοί των δωρητών.
    Παντού, οι πόρτες, τα παράθυρα, όλες οι εικόνες, το Άγιο τέμπλο, όλα είναι μαγαρισμένα με την επιδειξιομανία των δωρητών.
    Θα αρκούσε μια πλάκα με τα ονόματα όλων των δωρητών κάπου έξω , στο προαύλιο
    Όλοι, μα όλοι, λησμόνησαν την ρήση,’ Να μην γνωρίζει η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου.’
    Τι κρίμα …

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Δυστυχώς κατά τη γνώμη μου έχεις απόλυτο δίκιο. Η επιδειξιομανία σε όλο της το μεγαλείο. Θα προτιμούσα ένα εκκλησάκι σαν τον Άγιο Θεράποντα, φτωχικό, σαν τους ασκητές της πίστης μας.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    oti eimaste ypanaptiktoi eine gegonos,kai nomizo, enas apo tous logous pou odigisan tin ellada stin katastasi pou eimaste tora alla akoma kai xoris nomous giati tha eprepe o gonios autou tou paidiou na apokatastisi amesos tin zimia pou ekane to paidi tou.Ma tha mou peite tora den exei xrimata;Giauto kathe oikogeneia eine ypoxreomeni na exei oikogeneiaki asfaleia kai an oxi h zimia pou proxenithike prepei na plirothi otan tha exei xrimata, alla den fteei se tipota o ellinas forologoumenos na plironi tin kakos enooumenei zoeirada ton paidion.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.