Ενημέρωση από την Αυστραλία

Το παρακάτω δελτίο τύπου και τις φωτογραφίες μας έστειλε ο Μιλτιάδης Κόντος από την Αυστραλία. Τον ευχαριστούμε!

ΠΑΝ-ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΟΣΜΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ &ΝΖ

   Τριανταμία χιλιάδες οκτακόσια τριάντα  δολάρια  ($31,830.00)   για ενίσχυση σεισμόπληκτων  στην Λέσβο

Ολοκληρώθηκε -σε δύο φάσεις – η ερανική προσπάθεια  της Παν-Λεσβιακής Ομοσπονδίας Αυστραλίας & ΝΖ  για την ενίσχυση  σεισμόπληκτων  στη Λέσβο πού άρχισε λίγο μετά τον καταστροφικό σεισμό  της 12ης Ιουνίου 2017.

Η  Παν- Λεσβιακή ομοσπονδία και η Ερανική Επιτροπή ευχαριστούν  θερμά όλους  όσους  συνέβαλαν οικονομικά  στην  ενίσχυση των σεισμοπλήκτων και ιδιαιτέρα εκείνους που  συνεργάστηκαν μαζί μας   και συνέβαλαν άμεσα  στην προσπάθεια  αυτή όπως :

Το Ομογενειακό Ταμείο Έκτακτων Αναγκών (ΟΤΕΑ),  την Μυτιληνιακή  Αδελφότητα Σύδνεϋ και ΝΝΟ,  το  Σύλλογο Αντισσαίων Σύδνεϋ, τη Διοίκηση  Ομοσπονδίας  στο Σύδνεϋ και τα μέλη της Ερανικής Επιτροπής  , την Bank of Sydney  και τη Delphi Bank  για την τη βοήθεια και εξυπηρέτησή τους  καθώς  επίσης  και  τους συμπάροικους  που πλαισίωσαν την ερανική ομάδα της Ομοσπονδίας μας. 

Με απόφαση της Ομοσπονδίας  ενισχυθήκαν  με προσωπικές επιταγές  40 σεισμόπληκτες  οικογένειες  ,από την Βρίσα  και τα περίχωρα, με 400 ευρώ ($625.00)  η κάθε μία  . Η επιλογή έγινε   ύστερα από σχετικές εισηγήσεις από τους αρμόδιους   θεσμικούς φορείς .

Τις επιταγές παρέδωσαν ιδιόχειρα , ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Γιάννης Σπανέλλης,  ο Ταμίας Μιλτιάδης Κόντος και η συζυγός του Πένυ και ο Πήτερ Ψωμάς Πρόεδρος της Μυτιληνιακής Αδελφότητας Σύδνευ  & ΝΝΟ, παρουσία  του Προέδρου της τοπικής κοινότητας  Βρίσας  Ευστράτιου  Παράκοιλα.« Τα Μέλη  της Ομοσπονδίας και της Αδελφότητας  από την Αυστραλία που βρέθηκαν αυτή την περίοδο στην Λέσβο και για την παράδοση των σχετικών επιταγών σε σεισμόπληκτους  ανέλαβαν ο καθένας προσωπικά τα δικά τους  έξοδα»

  Τα υπόλοιπα χρήματα  του εράνου  που ανέρχονται σε $ 6,806.50 δολάρια θα σταλούν  άμεσα  στο Πολιτιστικό  Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας – Λέσβου  για  να χρησιμοποιηθούν  αποκλειστικά για το πρόγραμμα   σίτισης  σεισμόπληκτων στο νησί μας.

Σύδνεϋ 30/10/17

 Γιάννης Σπανέλλης                                                Μιλτιάδης Κόντος     

          Πρόεδρος                                                                      Ταμίας

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

13 απαντήσεις στο Ενημέρωση από την Αυστραλία

  1. Ο/Η Ανωυμος λέει:

    Αυτη τη φορα ελπιζω να μοιραστηκαν δικαια!!!!

  2. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Κ σε ποιους θα μοιραστουν? Ελπιζω δικκαια κ σε ολους οχι οπως τις προηγουμενεσ φορες. ..

  3. Ο/Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ λέει:

    Eπειδή γνωρίζω απο πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο σύλλογος της Αυστραλίας για να έρθουν τα χρήματα απο την Αυστραλία στην Ελλάδα και μετά στους δικαιούχους του χωριού (ο Μιλτιάδης είναι στενός συγγενής μου)καλό είναι εσύ που κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία (ανωυμος-ανωνυμος)για πολούς ανόητος να κάνεις και κανένα θετικό σχόλιο και να μην αφήνεις συνεχώς υποννοούμενα.
    Πες και ένα μπράβο.

  4. Ο/Η Ο μικρος λέει:

    Γεια στο στόμα σου μπάρμπα Στέλιο!

  5. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Οι άποροι πήραν οι πολίτεκνοι πήραν μήπως θα πρέπει να σταματήσει η διανομή φαγητού και να μαζέψουν τα λεφτά και μαζί με το σύλογο της Αθήνας να βοηθήσουν τους ανθρώπους που μένουν στο ενοίκιο.Να πληρώσουν έστω ένα ενοίκιο γιατί κανένας δεν έχει, δεν του περισεύουν να πληρωνει ενοίκιο.Αυτούς τους ρώτησε κανένας απο τους αρμόδιους πως τα βγάζουν πέρα.

  6. Ο/Η Ανωυμος λέει:

    Σιγουρα τους αξιζει ενα μεγαλο μπραβο για τη βοηθεια αυτη.το θεμα ειναι ομως να δινονται σε ανθρωπους που εχουν πραγματικα αναγκηκαι οχι να παιρνουν δυο φορες τα ιδια ατομα…….

  7. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Μήπως από αυτά τα άτομα που τα πήραν οι πολοί μένουν στα σπίτια τους.Γιατί δεν είμαστε όλοι το ίδιο και ας το καταλάβουν οι αρμόδιοι.Οι μόνοι μέχρι τώρα που βάλαμε το χέρι στη τσέπη είμαστε εμείς που μένουμε στο ενοίκιο οι υπόλοιποι όλο και κάτι πείραν.

  8. Ο/Η Ανωυμος λέει:

    Οι μονοι που βαλαμε το χερι στην τσεπη ειναι αυτοι που ενω τα σπιτια τους ηταν εξοχικα τα μετετρεχαν σε χειμωνιατικα με αποτελεσμα να ξοδεψουν αρκετα χρηματα.και ειναι αυτοι που δεν πηρανε απολυτωςτιποτα……

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μηπως αυτοι επενδισαν μεσα στα ιδια τους τα σπιτια και τουλαχιστον τα λεφτα πιασαν τοπο.Στη τελικη εχουν και ενα δικο τους σπιτι

  10. Ο/Η Ανωυμος λέει:

    Δικο τους σπιτι μπορει να εχουν αλλα δεν εχουν παρει ουτε ενα ευρω …σε αντιθεση με αυτους που μενουν στα ξενοδοχεια που για ενα μηνα ηταν ολα πληρωμενα και συνεχιζουν να τους βοηθανε….

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν γνωριζεις οτι δεν ηταν για ενα μηνα αλλα για δεκαοχτω μερες και στο κατω κατω δεν ζηταμε βοηθεια και ελεημοσινη ζηταμε τα αυτονοητα.Αλλα εσει δεν μπορεις να το καταλαβεις γιατι εισαι στο σπιτακι σου και παλι διεκδικης επιδοτηση και δεν θα μπορεσεις να το καταλαβεις γιατι δεν το ζεις.

  12. Ο/Η Ανωυμος λέει:

    Στο σπιτι μου μπορει να ειμαι αλλα ουτε επιδοτηση διεκδικωγιατι τη στιγμη που εχω σπιτι δεν τη δικαιουμε ουτε το επιδομα πηρα ουτε και καμια αλλη βοηθειαεχω παρει μαλλον εσυ δεν γνωριζεις τι δικαιουτε ο καθενας……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.