Μια αλλοιώτικη επέτειος

Γιορτάστηκε και εδώ η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Φυσικά αλλοιώτικα απ’ τις προηγούμενες χρονιές.

Η δοξολογία έγινε στο εκκλησάκι του αγίου Ευσταθίου με τον καιρό να είναι πολύ καλός …μαζί μας και να μη δημιουργεί προβλήματα.

Αντί για πανηγυρικό της ημέρας η διευθύντρια του σχολείου Μυρσίνη Νικέλλη με δυο λιτά λόγια αναφέρθηκε απλά στο αίτιο της επετείου και κατέληξε με το ότι “σήμερα εμείς όλοι δίνουμε το δικό μας αγώνα, διεξάγουμε τον δικό μας πόλεμο ενάντια στην κακοτυχία μας και είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τον κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο”

Τα παιδιά του σχολείου παρήλασαν από το εκκλησάκι μέχρι την παραλία , όπου επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο που τους μετέφερε στο χωριό, στο μνημείο των Ηρώων, για την απόδοση της οφειλόμενης τιμής και την κατάθεση των στεφανιών. Ως στολή παρέλασης τα παιδιά φορούσαν τις φόρμες, τα παπούτσια και τα μπουφάν που τους προσφέρθηκαν στο πλαίσιο της δράσης ΠΑΚΕΤΟ ΒΡΙΣΑ, ως έμπρακτο ευχαριστώ προς όλους όσους την οργάνωσαν την και συνέδραμαν οικονομικά.

Έτοιμοι για την παρέλαση! Στην πρώτη γραμμή σημαιοφόρος ο Θοδωρής Παντελίδης και παραστάτες η Χριστίνα Μέτσγια και ο Αντριάν Ντότσι

Η παρέλαση ξεκίνησε αλλά η μικρούλα παρά τις προσπάθεις πολλών δεν ξεκολλάει από το χέρι της αδελφής της!

Το στεφάνι που κατέθεσε ο Πρόεδρος του Τ.Σ. ενώ το στεφάνι του σχολείου κατέθεσε η Ραφαέλλα Δηκελιώτη

Και η χαρμόσυνη νότα της γιορτής με τα χρώματα της Ελλάδας: τα νήπια παρελαύνουν με τη συνδρομή της δασκάλας τους!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.