Τσλα τ’ αυγό μι τ’ μανέλα!

Πολύ χαρακτηριστικό είναι το κομμάτι του σχόλιου του Παναγιώτη Τσάτσου που αναφέρεται στην καθυστέρηση των ενεργειών των υπηρεσιών σχετικά με το σεισμό ενώ εμείς …καιγόμαστε!

“Πρέπει να ζητούμε και να πιέζουμε για τα αυτονόητα τη ριμάδα την πολιτεία η οποία όπως λέμε εδώ ‘τσλα τ΄αυγό μη τ΄μανέλα’” έγραψε ο Παναγιώτης.

Και έχει γενικότερη ισχύ:

Στα μέσα της προηγούμενης βδομάδας δημοσιοποιήσαμε την ενημέρωση – έκκληση του Διευθυντή του Λυκείου του Κολλεγίου της Αθήνας προς την Διευθύντρια του Δημ. Σχολείου του χωριού μας ότι δεν μπορούν να πάρουν από κάποια κρατική αρχή ένα προϋπολογισμό του κόστους ανακατασκευής του διδακτηρίου για να προβούν στη συγκέντρωση του ποσού αυτού.

Ο Κωστής Σταυρινός αμέσως δραστηριοποιήθηκε και απευθύνθηκε στον Διευθυντή της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ θέτοντας το θέμα-πρόβλημα. Πήρε την υπόσχεση ότι το μέγεθος του απαιτούμενου ποσού θα δίνονταν τη Δευτέρα (που πέρασε). Τηλεφώνησε τη Δευτέρα και του είπε ο Διευθυντής ότι θα έδινε την απάντηση την Τετάρτη (σήμερα). Στη σημερινή επικοινωνία είπε ότι θα δώσει την  απάντηση δε μια δυο μέρες!

Φοβόμαστε μήπως τελικά το αυγό σπάσει ή ουριάσει!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.