Αντίλογος

Σας ενημερώνουμε ότι απο την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ουδέποτε μοιράστηκαν χρήματα σε κανέναν σεισμοπαθή. Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας: ο Σύλλογος Μυτιληνιών Νέας Υόρκης επικοινώνησε με την καθ’ αρμοδιότητα υπεύθυνη Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής εκφράζοντας την βούληση του να προσφέρει ένα χρηματικό ποσό της τάξης των 500,00 ευρώ σε 12 άπορες οικογένειες σεισμοπαθών. Μετά απο εντολή της Αρμόδιας Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής- δηλαδή δική μου- στις κοινωνικές λειτουργούς Πολιχνίτου και Πλωμαρίου του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, συντάχθηκαν 2 κατάλογοι με βάση κοινωνική έρευνα. Στους συμπεριλαμβανόμενους στους καταλόγους, μέλη του προαναφερθέντος Συλλόγου, μετά απο ειδοποίηση των κοινωνικών λειτουργών, παρέδωσαν τα χρήματα. Βεβαίως και βγήκε Δελτίο Τύπου με τις ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής πρός τον Σύλλογο Μυτιληνιών Νέας Υόρκης για την πράξη του αυτή.

Παρακαλώ λοιπόν ο οιοσδήποτε να είναι περισσότερο προσεκτικός στις ανακοινώσεις του. Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής έχει πλήρη επίγνωση του θεσμικού και νομικού πλαισίου εντός του οποίου πρέπει να λειτουργεί και έτσι λειτουργεί. Χωρίς γνωστούς, φίλους ή………… κατ εκτίμηση. Με τους κάθε φορά αρμόδιους υπαλλήλους και με πλήρη διαφάνεια όπως έχει  αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια. Και ένα τελευταίο: καλό είναι, ειδικά σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, όλοι να λειτουργούμε εντός των θεσμοθετημένων ιεραρχικά αρμοδίων οργάνων της αντιπροσωπευτικής μας Δημοκρατίας. Ιδιαίτερα για την Αυτοδίοίκηση ΚΑΙ εντός του Νομικού Πλαισίου του Καλλικράτη, κατ΄αρμοδιότητα. Με την συνεπικουρία όλων. Τότε και μόνον τότε εξασφαλίζεται κατά την άποψη μου  η συντονισμένη, αποτελεσματική και χρηστή διοίκηση σε όλα τα επίπεδα, πρός όφελος όλων και χωρίς την πιθανότητα δόμιησης πελατειακών λογικών που τόσο μας ταλαιπώρησαν.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Με Τιμή

Αναστασία Αντωνέλλη

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λέσβου

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.