Άμα θέλουν όλα γίνονται!!!

Διαβάζουμε στο ΕΜΠΡΟΣ:

Ο δρόμος Μυτιλήνης – Κρατήγου είχε κατασκευαστεί με εκτεταμένες προσχώσεις εντός του παλιού αιγιαλού χωρίς τις απαραίτητες άδειες, με αποτέλεσμα μια από τις ζωτικότερες υποδομές του νησιού να είναι κατ’ ουσίαν παράνομη, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα έχει και μεγάλο μέρος του νότιου λιμένα. Η κ. Πέρκα ενημέρωσε τον βουλευτή πως το Υπουργείο ετοιμάζει νομοσχέδιο το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα να νομιμοποιηθούν όλα τα δημόσια έργα που κατασκευάστηκαν χωρίς την έκδοση των αναγκαίων αδειών, λύνοντας έτσι ένα πρόβλημα δεκαετιών που αφορά σημαντικές τοπικές υποδομές σε όλη τη χώρα.”

Γίνεται ολοφάνερο ότι με ένα νόμο όλα μπορούν να τακτοποιηθούν. Ας μην εγείρουμε επομένως μόνοι μας τάχατες νομικούς περιορισμούς για να αποκτήσουμε ένα λειτουργικό χωριό. Αρκεί να το θέλουμε εμείς και να πείσουμε και αυτούς που …κρατάνε το μαχαίρι.

Άμα θέλουν όλα γίνονται!

Σημείωση: Αλήθεια ο Δήμος δεν έλεγε ότι θα δώσει το “πεντακοσάρι” απ’ τα δικά του λεφτά, για να δοθεί έγκαιρα, και μετά θα τα εισπράξει απ’ την κυβέρνηση;

Ούτε τα έδωσε, ούτε μας εξήγησε το γιατί!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Άμα θέλουν όλα γίνονται!!!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο δήμος όπως και η (ΑΠΟΣΤΟΛΗ) τα χωσανε στα Hot spot εκεί έναι η μάσα και η κόνομα η μεγαλη!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.