Δωρεάν τα δρομολόγια ΚΤΕΛ από την Περιφέρεια.

Από την ημέρα του σεισμού και μέχρι και σήμερα το ΚΤΕΛ Λέσβου πρόσφερε δωρεάν τις μετακινήσεις των σεισμόπληκτων από το χωριό μας στη Μυτιλήνη και αντίστροφα. Το τοπικό συμβούλιο Βρίσας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για τη σημαντική αυτή προσφορά.

Παράλληλα το τοπικό συμβούλιο ενόψει της λήξης αυτού του θετικού μέτρου απευθύνθηκε στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και ζήτησε να ενεργήσει ώστε να συνεχιστεί η δωρεάν μετακίνηση των συγχωριανών μας με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε στο αίτημα αυτό και αποφάσισε να πληρώσει η ίδια την αξία όλων των δρομολογίων από Βατερά προς Μυτιλήνη και αντίστροφα για όλους τους επιβάτες από την 1η Ιουλίου μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Η παραπάνω απόφαση της Περιφέρειας αποτελεί αφενός ενίσχυση προς  τους ανθρώπους της περιοχής μας αλλά και δέλεαρ προς τους κατοίκους της Μυτιλήνης να έρχονται στην ευρύτερη περιοχή μας για μπάνιο, φαγητό και διασκέδαση.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Δωρεάν τα δρομολόγια ΚΤΕΛ από την Περιφέρεια.

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ:
    Aποτελεί απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και δεν αφορά μόνο τα Βατερά αλλά τις Δημοτικές Ενότητες Πολιχνίτου και Πλωμαρίου.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Όταν αναφέρουμε ότι “θα πληρώσει την αξία των δρομολογίων από Βατερά προς Μυτιλήνη” είναι φανερό ότι δωρεάν θα μετακινηθούν όλοι οι επιβάτες του δρομολογίου άσχετα με το από που θα επιβιβασθούν ή θα αποβιβαστούν. Και γίνεται ακόμα πιο φανερό ότι αφορά ολόκληρη τη Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου όταν γράφουμε ότι “αποτελεί ενίσχυση των ανθρώπων της περιοχής μας” Η πραγματικότητα είναι επομένως σαφής και δεν χρειάζεται αποκατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.