Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΙΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Από το Σύλλογο της Αθήνας ενημερωνόμαστε ότι:

Πραγματοποιήθηκε εχθές η πρώτη κοινωνική συναυλία για τη Βρίσα από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας. Ο χώρος που διατέθηκε ειδικά για την περίπτωση αυτή ήταν δίπλα στη θάλασσα και απέναντι από την κεντρική πλατεία του Παλαιού Φαλήρου. Συγκεντρώθηκε το ποσό των 1285 ευρώ. Θέλουμε να σημειώσουμε ότι, πέρα από την ενίσχυση του Τοπικού Συμβουλίου Βρίσας με για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, η συναυλία, την οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος, φανερώνει την αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων, τη διάθεση προσφοράς τους και την επιθυμία να στηριχθούν οι άνθρωποι και να συνεχίσει το χωριό τη ζωή του. Αισιοδοξία για το μέλλον μάς έκανε να νιώσουμε η παρουσία πολλών νέων που είτε κατάγονται από τη Βρίσα είτε περνούν σ’ αυτήν τις διακοπές τους και ήλθαν εκεί για να συζητήσουν, να βοηθήσουν, να συντονιστούν για ένα καλύτερο αύριο του χωριού.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας Γιάννη Φωστηρόπουλο όπως και το προσωπικό του Δήμου  Παλαιού Φαλήρου για την υλοποίηση της συναυλίας αυτής.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.