Μια διευκρίνηση που ξεχειλίζει από (δικαιολογημένη) αγανάκτηση

Από πρόσωπο που είναι κοντά στον Βαγγέλη Βαληλή μας στάλθηκε τοπαρακάτω κείμενο:

Προς όλους τους “καλοθελητές” ετούτου του κατεστραμμένου πλέον χωριού,θα ήθελα να ενημερώσω ότι ουδέποτε έγινε καταγγελία στη ΔΕΗ για το ρεύμα που δόθηκε στο κοντέινερ από τον κύριο Βαληλη,κι αυτό γιατί από την πρώτη κιόλας μέρα που εγκαταστάθηκε στον ιδιόκτητο χώρο του,με όλη τη καλή θέληση του που πολλοί αμφισβητούν,έδωσε από το δικό του το ρολόι ρεύμα,για να είναι η διαμονή των σωμάτων ασφαλείας ανθρώπινη,πράγμα που όπως τον πληροφόρησαν από τη ΔΕΗ είναι παράνομο,αφού σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να κινηθεί ο κρατικός μηχανισμος και να μεριμνήσει η ίδια η υπηρεσία.Ετσι προχώρησε η αποσύνδεση από το ρολόι και εχθές 22/06/2017 ήρθε συνεργείο της ΔΕΗ το οποίο όμως δεν έκανε απολύτως τίποτε αφού υπάρχει τεράστια διαδικασία και γραφειοκρατεία για το συγκεκριμένο θέμα.Ο κύριος Βαληλης πληροφορήθηκε εμβρόντητος πως ο ίδιος έχει κάνει καταγγελία και φυσικά τέτοιες φημολογίες ακολουθούνται από επικρίσεις,αγανάκτηση,αρνητικά σχόλια κ.τ.λ.Λοιπον,καλό είναι,κλείνοντας,οι διάφοροι άσχετοι που αρέσκονται να σκορπούν φήμες και να διχάζουν,να κλείσουν το στοματάκι τους και να ασχολούνται με τα προσωπικά τους ζητήματα και να αφήσουν τον κύριο Βαληλη να κάνει αυτό που κάνει τόσα χρόνια .Να βοηθάει όπως μπορεί και να είναι αντικειμενικός και εξυπηρετικός.Για όποιον έχει διαφορετική άποψη,είναι στη διάθεση του να του λύσει οποιαδήποτε απορία.Ευχαριστω.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Μια διευκρίνηση που ξεχειλίζει από (δικαιολογημένη) αγανάκτηση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα δεν βάζει μυαλό ούτε με 40 μνημόνια, έστω και ξεσπιτωμένοι οι αχάριστοι Βρισαγώτες συνεχίζουν με κακία και φθόνο ότι ξέρουν καλύτερα. Τώρα μπήκαν στο στόχαστρό τους οι αστυνομικοί που φυλάνε το χωριό. Δεν θα φταίνε αυτοί αν σας παρατήσουν και φύγουν.

    • Ο/Η Μιλτιάδης Κόντος λέει:

      Στη κοινωνία που ζούμε υπάρχουν κακοί αχάριστοι και κάθε ειδών προσωπικότητες .
      Η δική σου όμως προσωπικότητα ανώνυμε , υπερβαίνει κάθε κακία ρατσισμό και ηλιθιότητα …
      Το να γενικεύσεις ένα ολόκληρο χωριό μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστείς .
      Έχεις σκεφτεί σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι αυτοί οι άνθρωποι ;
      Για βάλε τον εαυτό σου στη θέση τους να χάσεις τα πάντα και να έχεις περιορισμούς ( καλώς-κακώς ) στη πρόσβαση του σπιτιού σου….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.