Για τη διακοπή του σταθερού τηλεφώνου στα ακατοίκητα σπίτια.

Όσοι είχαν στο σπίτι τους, το οποίο κρίθηκε ακατοίκητο, σύνδεση σταθερού τηλεφώνου στην COSMOTE (OTE) ή ΟΤΕTV θα πρέπει να διακόψουν τη σύνδεση για να μην πληρώνουν τα πάγια.

H Ειρήνη Καβουρή, που εργάζεται στο κατάστημα Cosmote corner Βαμβακάς-Χατζέλλης στη Μυτιλήνη μας ενημερώνει ότι η διακοπή μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με ένα απλό τηλεφώνημα στο 6972079496. Όσοι έχουν router ή αποκωδικοποιητή δεν χρειάζεται να τα επιστρέψουν.

Επίσης αν κάποιος βρίσκεται σε δέσμευση (για παράδειγμα μπήκε σε ένα πρόγραμμα τηλεφωνίας ή OTETV το οποίο δεν έχει λήξει) είναι πιθανό να δει στον εξοφλητικό λογαριασμό του ένα πρόστιμο. Με ένα τηλεφώνημα στο ίδιο τηλέφωνο η Ειρήνη θα προβεί άμεσα στη διαγραφή του.

Σημείωση: Μήπως μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει αν χρειάζεται να κάνουμε κάτι για τη ΔΕΗ;

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Για τη διακοπή του σταθερού τηλεφώνου στα ακατοίκητα σπίτια.

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σας ευχαριστούμε για την πληροφορία. Όσον αφορά τη ΔΕΗ, στα ρολόγια που τα σπίτια θα κατεδαφιστούν η ΔΕΗ έβγαλε τους μετρητές. Θέλω να υποθέσω ότι θα κοπούν αυτόματα και τα πάγια. Μια ερώτηση όμως στη ΔΕΗ δεν θα μας βλάψει!

  2. Από την στιγμή που η ΔΕΗ αφαίρεσε τους μετρητές θεωρείτε διακοπή και λογικά θα έρθουν εκκαθαριστικά με την μέχρι τώρα χρέωση. Ελπίζω η διακοπή να είναι προσωρινή και όχι μόνιμη, μεγάλη διαφορά!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.