Οι Μυτιληνιοί του Σίδνεϋ για τη Βρίσα

Όπως μας ενημερώνει ο Μιλτιάδης Κόντος, ο μοναδικός βρισαγώτης του Σίδνεϋ, η εκεί πανλεσβιακή ομοσπονδία άνοιξε έναν λογαριασμό για τους σεισμόπληκτους της Βρίσας, τον οποίοκαι θα δημοσιοποιήσει στον τύπο και το ραδιόφωνο. Επίσης διοργανώνουν ένα B.B.Q.  στις 2 Ιουλίου με την Μυτιληναϊκή αδελφότητα για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Αυτή η κίνηση για την οποία και ευχαριστούμε πολύ τον Μιλτιάδη ας γίνει παράδειγμα για τους απανταχού Βρισαγώτες να βοηθήσουν, κινητοποιώντας τους έλληνες της περιοχής όπου ζουν, το τόπο τους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Οι Μυτιληνιοί του Σίδνεϋ για τη Βρίσα

  1. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Μπράβο Μιλτιάδη και συγχαρητήρια για την κίνηση σου αυτή .Πως τα φέρνει η ζωή !!!.Θυμάμαι την συζήτηση που κάναμε πριν λίγους μήνες και μου είπες ότι μπορώ να κινητοποιήσω και όλο το Σίδνεϋ αρκεί να υπάρχουν καταστροφές από θεομηνίες , πυρκαγιές κ.α….Που να φανταστούμε ότι ο Εγκέλαδος θα ”σημάδευε”το πανέμορφο και γραφικό Χωριουδάκι μας !!!!!.Όλοι μαζί οι απανταχού Βρισαγώτες θα ξαναφτιάξουμε το χωριό μας γιατί το χρωστάμε στους πατεράδες μας , στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας …Να είστε σίγουροι για αυτό.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.