Διαδικαστικά

Σήμερα από υπάλληλο του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου (αρμόδια Αντωνέλλη Αναστασία) ήρθε υπάλληλος ο οποίος κατέγραψε όλους όσους μένουν σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο τακτοποίησε μερικά άτομα ακόμα.

Εθελοντές κατέγραψαν τα άτομα που μένουν σε συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα για να υπάρχει μια γενική εικόνα και να διευκολυνθεί η διανομή κάποιων πραγμάτων.

Από χτες αυστηροποιήθηκε η αστυνόμευση του χωριού. Δεν μπορεί να μπει κανένας στο χωριό παρά μόνο δυο δίωρα 8.30-10.30 και 5.30-7.30 Η κυκλοφορία στους δρόμους του χωριού είναι πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Συνήθως προχωράμε και βλέπουμε κάτω αλλά ο κίνδυνος καιροφυλακτεί …πάνω: τεράστιες γωνιές είναι έτοιμες να πέσουν. Και ένα γεγονός που δηλώνει τη νοοτροπία κάποιων αρμοδίων: Το πρωί 2-3 απ’ τα ανώτερα πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη που βρίσκονται όλες τις μέρες στο χωριό (και μπράβο τους) κάθονταν στα σκαλιά του Αγίου Κωνσταντίνου, κάτω απ’ το ετοιμόρροπο καμπαναριό. Τους επιστήσαμε την προσοχή και τον κίνδυνο που διέτρεχαν και η απάντηση από τον κύριο ήταν :το ξέρουμε. Ζητήσαμε συγνώμη που τους ενοχλήσαμε  αλλά σε λίγο σηκώθηκαν και άλλαξαν θέση. Η Νοοτροπία της εξουσίας!!!

Δεν βλέπουμε να υπάρχει και η πιο καλή συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο και την Περιφέρεια σχετικά με τα προβλήματα του χωριού. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν επιπτώσεις στην επίλυσή τους.

Χτες μηχανικοί της ΟΥΝΕΣΚΟ επισκέφθηκαν το χώρο του σχολείου και προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν για να λειτουργήσει. Προχτές η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ προθυμοποιήθηκε να φέρει κοντέινερς για την πρόσκαιρη λύση. Σήμερα ανώτερο πολιτικό στέλεχος δεν μας τα είπε καλά σχετικά με την προσφορά των ιδιωτών στην υπόθεση του σχολείου.  Για το σχολικό διδακτήριο υπεύθυνος είναι ο Δήμος. Οι άλλοι ας μην ανακατεύονται. Ο Δήμος έχει την ευθύνη να το ξαναχτίσει (σε εύλογο χρόνο) Μια πρόταση: αν δυσκολεύεται να βρει χρήματα ας εκποιήσει την ΑΡΕΝΑ. Το σχολείο μας θα ξαναχτιστεί αλλά και (πρόχειρα) θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο.

Γιατί η Βρίσα δεν θα πεθάνει

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.