Μια πολύ όμορφη εκδήλωση!

Πραγματοποιήθηκε χτες σε ένα κατάμεστο Πολύκεντρο η εξαιρετική εκδήλωση που είχε ετοιμάσει το Δημοτικό Σχολείο Πολιχνίτου για τα 90 χρόνια από την ανέγερση του διδακτηρίου.

Την εισαγωγή έκανε ο Διευθυντής του σχολείου Κώστας Καλαθάς και ακολούθησε η κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης Σταυρούλα Τσιτσάνου. Έναν εκτεταμένο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πολιχνιάτης σχολικός σύμβουλος Δημήτρης Βούλγαρης και ακολούθησαν σύντομοι μαγνητοσκοπημένοι χαιρετισμοί από παλιούς μαθητές και δασκάλους του σχολείου. Η κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν η απόδοση τιμής -με μια αναμνηστική πλακέτα- στον παρόντα στην εκδήλωση Παλαιολόγο Παλαιολόγου, ετών 98, που υπήρξε ένας απ’ τους πρώτους μαθητές που φοίτησαν στο καινούριο σχολείο.

Ακολούθησε το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης με χορωδία παιδιών και μικρή ορχήστρα εκπαιδευτικών από τη Μυτιλήνη που συνόδεψε τη χορωδία του Μπάλου υπό τη διεύθυνση της εκπληκτικής Άννας Καλαθά.

Αυτό το κομμάτι της εκδήλωσης είχε να αντιμετωπίσει έναν αξιόλογο αντίπαλο: τον τελικό αγώνα για το πρωτάθλημα του μπάσκετ που …μας παρέσυρε στο τέλος!

Συγχαρητήρια στον διευθυντή του σχολείου και σε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίησή της. Και φυσικά στον “Μπάλο” και στην Άννα!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.