Να πως φάνηκε το κενό που υπάρχει

Με την ανάρτησή μας για τις προσφορές των επιχειρήσεων των Βατερών ενόψει του τριημέρου αναδείχτηκε περίτρανα το κενό που υπάρχει. Κενό οργάνωσης και συντονισμού των επιχειρηματιών των Βατερών (και όχι μόνο).

Έπρεπε να τρέχει ο Παράκοιλας, να τηλεφωνεί ως αργά τη νύχτα, να μην τους προλαβαίνει όλους και στο τέλος να βγαίνει και …κατηγορούμενος!!! Πιστεύω να είναι κατανοητό από όλους ότι ο κατάλογος με τις προσφορές που δημοσιεύτηκε στο προηγούμενο άρθρο  μας δόθηκε από τον Πρόεδρο. Δεν ήταν δική μας πρωτοβουλία ή ευθύνη.

Ενώ θα έπρεπε να υπάρχει σωματείο των επιχειρηματιών και να είναι αυτό που θα έτρεχε. Να είναι το σωματείο που θα απαιτούσε από το ΚΤΕΛ να βάλει και για τα Βατερά λεωφορείο με έκπτωση στο εισιτήριο. Να είναι το σωματείο που θα είχε ετοιμάσει έγκαιρα τον κατάλογο με τις εκπτώσεις που προσφέρονται. Δυστυχώς είναι κοινό μυστικό ότι η περιοχή μας στον τομέα αυτόν υστερεί. Και δεν είναι ούτε πρέπον ούτε εφικτό να αναζητούνται δημόσια οι αιτίες.

Η σελίδα μας έχει πολλές φορές τονίσει ότι είναι στη διάθεση κάθε επιχειρηματία για να προβάλει τυχόν καινοτομίες του ή προσφορές. Όχι διαφήμιση. Ούτε άμεση ούτε έμμεση. Απλά ενημέρωση. Και χωρίς την παραμικρή υποχρέωση από τον επιχειρηματία.

Ένα email στο vatera-gr@hotmail.com είναι αρκετό.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.