Για τον Παλιόπυργο

Με πρωτοβουλία του (συνήθους υπόπτου) Συλλόγου των Βρισαγωτών της Αθήνας έγιναν σημαντικές ενέργειες στην κατεύθυνση να σωθεί το εξαιρετικό αυτό ιστορικό μνημείο του τόπου μας. Οι ενέργειες αυτές, που συνεχίζονται, απέφεραν ήδη καρπούς για τους οποίους αρμόδιος  να μας ενημερώσει είναι ο Σύλλογος.

Ευχόμαστε να ολοκληρωθεί η προσπάθεια και να δούμε τον Παλιόπυργο ανακαινισμένο όπως περίπου δείχνει η παρακάτω φωτογραφία την οποία επεξεργάστηκε η παλιά γνώριμη του Λυκείου Πολιχνίτου, καθηγήτρια γραφικών τεχνών, Ευτυχία Σιέμπενου, με βάση έναν ανακαινισμένο “αδελφό” πύργο στη Ρόδο. Την ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έρθει ο καιρός για να την καλέσουμε στα …εγκαίνια!

Στην εικόνα ξεχωρίζει το τμήμα που υπάρχει σήμερα, το οποίο θα συντηρηθεί, και το πρόσθετο τμήμα για να τον επαναφέρει στην περίπου αρχική του μορφή. Αξίζει τον κόπο να βοηθήσουμε όλοι όσοι μπορούμε με οποιονδήποτε τρόπο να γίνει πραγματικότητα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.