Σημαντική ενημέρωση

Ενημερώνουμε ότι ένας χωριανός μας γνωρίζοντας ότι τα δύσκολα χρόνια που περνάμε όλοι για κάποιους είναι ακόμα δυσκολότερα και μαθαίνοντας ότι ορισμένοι στο χωριό μας αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες για την ικανοποίηση βασικών αγαθών όπως το φαγητό, τα φάρμακα και γενικότερα την υγεία, το ηλεκτρικό ρεύμα κ.λ.π. εξέφρασε την καλή διάθεση να βοηθήσει όσο μπορεί.

Για το λόγο αυτό μας ζήτησε μαζί με την ανακοίνωση αυτή να αναλάβουμε την ευθύνη να ελέγχουμε τα όποια αιτήματα υπάρξουν και να του γνωστοποιούμε τις ανάγκες τις οποίες θα κρίνουμε ότι αξίζει τον κόπο να βοηθηθούν.

Καλούμε όποιους αντιμετωπίζουν πολύ σημαντικά οικονομικά προβλήματα να επικοινωνούν μαζί μας  για να συζητούμε με απόλυτη εχεμύθεια το πρόβλημα. Δεν θα γίνεται καμιά δημόσια ανακοίνωση για όποιους τελικά βοηθηθούν γιατί όσοι γνωρίσαμε τη φτώχεια ξέρουμε ότι αυτή τις πιο πολλές φορές συμβαδίζει και με την αξιοπρέπεια.

Να σημειώσουμε ότι επιθυμία του χωριανού μας αυτού είναι να εξαιρεθούν άτομα  τα οποία κατά συνήθεια επαιτούν εκτός και αν προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.