Τέλειο!

Το σημερινό ημερήσιο γλέντι ήταν εξαιρετικό! Μπορεί να προβληματίστηκαν πολλοί από την (αναίτια όπως τελικά αποδείχτηκε) αναβολή του τη Δευτέρα αλλά σήμερα “έδεσε” και με τις εκδηλώσεις της ημέρας, της γιορτής της Ζωοδόχου Πηγής.

Μετά την εκκλησία τα καφενεία γέμισαν κόσμο για καφέ. Σχεδόν σε συνέχεια (κατά τη 1.00 περίπου) στρώθηκαν τα τραπέζια μέσα και έξω και άρχισαν δειλά δειλά τα πρώτα πρόχειρα σερβιρίσματα ενώ σε μια ώρα άρχισαν να κυκλοφορούν οι πιατέλες και να παίζουν τα “τέλια”.

Τα δεκατρία αρνιά πρέπει να ικανοποίησαν αρκετά τον κόσμο. Οι μερακλήδες έκαναν και τις στροφές τους ενώ λίγη ώρα μετά το σιωπητήριο της μουσικής (μετά τις 6.οο το απόγευμα) έγινε η περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου από ιππείς του ιππικού συλλόγου. Έτσι δόθηκε και το ραντεβού για αύριο το πρωί στον Άη Γιώργη.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο τοπικό συμβούλιο και σε αρκετούς ακόμα που εδώ και πολλές ημέρες κουράστηκαν ψυχικά και σωματικά για την -λίγο περιπετειώδη- οργάνωσή του. Ένοιωσαν όμως την ικανοποίηση από την τελική επιτυχία

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.